Velika radost u domu Maje Berović: Odmah se javno pohvalila, njen sin je najsrećniji

21.02.2024

21:02

By

Pravo ime Maje Berović

Radost u domu Maje Berović je ogromna

Pevačica Maja Berović danas definitivno ima veliki razlog za slavlje. Naime, njen sin Lav napunio je dve godine, a ona je lepe vesti podelila sa svima na svom Instagramu.

Radost u domu Maje Berović je ogromna, pohvalila se na društvenim mrežama

Berovićeva je nedavno i prvi put pokazala sina u javnosti, a sada je napisala emotivnu poruku koja je sve raznežila.

– Na dan kad si rođen rodilo se sve što volim. Srećan rođendanko sine moj voljeni, pesmo moja vesela. Neka te sreća i Božiji blagoslov kroz život prate. Voli te mamica odavde do beskraja – napisala je ona, a komentari ispod objave samo su se nizali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial)

Pevačice Maja Berović i Ceca Ražnatović su nedavno predstavile javnosti obradu pesme „Ne računaj na mene“, koju su u originalu izvele Ceca i Mira Škorić pre mnogo godina.

Ceca je sada progovorila o tom duetu, a dotakla se i Mire, s kojom više nije u dobrim odnosima, a koja se prva oglasila i osula šaljbu po Maji i Ceci kada je njhova verzija objavljena.


– Na Majinu ideju smo ponovo snimili pesmu “Ne računaj na mene“, koju sam prvobitno snimila sa Mirom Škorić, koja je gostovala na mom albumu. Maja je želela to da snimimo za potrebe Novogodišnjeg programa.

Radost u domu Maje Berović

– Snimile smo to začas, s puno ljubavi… Publika je to odlično prihvatila. To me je mnogo usrećilo – rekla je Ceca u emisiji „Premijera“.

Još iz kategorije