Pevač ostao bez teksta: Nikolu Rokvića na putu do Grčke presreli oni

27.04.2024

20:04

By

Izbor Nikole Rokvića

Bojan Vuković

Nikola Rokvić

Porodica Nikole Rokvića iznenadila pevača na humanom putu

Pevač Nikola Rokvić je pre četiri dana krenuo ka Grčkoj pešaka, gde će se pokloniti Svetom Nektariju Eginskom u istoimenom manastiru, a takođe i prikupiti novčana sredstva za svoju fondaciju, odnosno decu kojima je pomoć neophodna.

Porodica Nikole Rokvića iznenadila pevača na humanom putu, fotografija oduševila sve

Ipak, sada mu se na putu dogodila jedna neočekivana istuacija. Njega je  iznenadila porodica, tačnije, supruga Bojana koja se pojavila sa decom.

Ona se oglasila putem društvene mreže Instagram gde je i podelila fotografiju na kojoj poziraju zajedno.

– Kad na putu sretneš nekog. Srećan praznik, piše u objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic)

Nikola se sa ovog puta redovno oglašava na svom Instagramu, a sada je nakon tri dana otkrio koliko sredstva je prikupljeno.


– Dragi moji, hvala vam na podršci, hvala vam na divnim porukama, hvala vam na ljubavi, na vašim molitvama… Dajete mi jednu radost koja mu pomaže da mi svaki kilometar bude lakši. Zahvaljujem se na svim uplatama.

Pročitajte: Filip Car otišao i ostavio Aleks i bebu u Beogradu- Ona ne želi više da ćuti

– Zahvaljujem se pojedincima, kompanijama, firmama, ne mogu svima pojedinačno da se zahvalim, ali mogu da kažem da smo prikupili skoro dva miliona dinara. Idemo dalje. Pozivam sve da se uključe u ovoj akciji i da pomognemo pedijatrijsku onkologiju. Ovaj put za dečiju radost. Ljubim vas i volim, radujte se, poručio je on.

Porodica Nikole Rokvića

Inače, Rokvić je na put krenuo od Hrama Svetog Save, gde su se njegovi najmiliji okupili kako bi ga ispratili, a njihov rastanak bio je veoma emotivan. On se u videu obratio svojim pratiocima zajedno sa suprugom Bojanom.

Porodica Nikole Rokvića

– Želimo da vas obavestimo da smo Nikola i ja osnovali fondaciju „Porodica“, koja će se baviti očuvanjem tradicionalnih vrednosti i porodice kao institucije i kao svetinje.

Pročitajte: Oduševio celu naciju- Nikola Rokvić otkrio koliko je novca skupljeno za tri dana

– Fondacija će pomagati mnogodetnim porodicama, ugroženoj, talentovanoj i bolesnoj deci. A naša prva misija će biti pomaganje pedijatrijskoj onkologiji, rekla je Bojana.

Još iz kategorije