Majci je najteže: Nikola Rokvić hteo da se zamonaši, supruga otkrila sve

29.03.2024

11:03

By

Nikola Rokvić u suzama

ATA IMAGES

Nikola Rolvić

Nikola Rokvić hteo da se zamonaši

Popularni pevač Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana žive mirnim životom. Kao krunu ljubavi imaju troje dece.

Nikola Rokvić hteo da se zamonaši, supruga Bojana iznela detalje u javnost

Njegova supruga jednom prilikom je progovorila o tome da je Nikola hteo da se zamonaši.

– Bilo je trenutaka kada je Nikola pomišljao na monaški život, ne u smislu da bi nas ostavio, daleko od toga, već zato što je to njega izuzetno vuklo. I ja to potpuno mogu da razumem. To je bogatstvo koje duša može da oseti samo na takvom mestu. I kad dobijemo tu blagodat, taj blagoslov od molitve ili posta, to je nemerljivo s bilo kakvim ovozemaljskim životom, tako da ja mogu da razumem šta je njega vuklo.

nikola rokvić i bojana barović

– On je stvarno u jednom trenutku duboko ušao u veru, okružio se ljudima koji su u tome. Ali kasnije shvatio da je najbolje što čovek može da uradi implementirati taj duhovni život u ovaj koji živimo, uspeo je da nađe neku sredinu da živi zdravim duhovnim životom, a da nije monaški, koji je teško živeti – opisala je Bojana u emisiji „Dok anđeli spavaju“.

On je kasnije ispričao da je supruga htela da mu da blagoslov u njegovoj volji da krene monaškim putem.


Pročitajte: Žika Jakšić usred emisije napao ćerku takmičarke- Ružno je na kilometar

– Pa jeste, bio sam malo naporan porodici tada. To je ta prva moja spoznaja duhovnosti, svaka tema je bila vezana za duhovnost, hteo sam svima da prenesem to kako sam ja goreo u veri, ali ne može to tako. Ja sam čovek koji ima porodicu, ima decu i moja kelija je moja porodica. Tako živim i pokušavam da nađem taj neki uzani put, porodični, a što se tiče monaštva, možda jednog dana kad izvedem decu na pravi put.

ćerka nikole rokvića

– Moja Bojana je veliki čovek, veliki prijatelj, ona je jako uticala na moj život, naravno, svaka žena utiče na život muškarca, ali ona je nadogradila tu neku empatiju, ljudskost…

Pročitajte: Zvanično saopštenje! Rastali se Nikola Rokvić i Bojana Barović, pevač priznao- Mnogo smo se mučili;

– Tri u jednoj i žena i sestra i drug. To je Marinkova pesma. Ona je videla tu moju želju i ljubav da je rekla: „Nikola, ti ako budeš želeo da kreneš tim putem, daću ti blagoslov“.

SLIKE: Ata images, Instagram

Još iz kategorije