Više nije isti čovek: Nikola Rokvić se osušio, najnovije fotografije će vas šokirati FOTO

17.03.2023

20:00

By

Nikola Rokvić u suzama

ATA IMAGES

Nikola Rolvić

Nikola Rokvić smršao, slika govori više od reči FOTO

Nikola Rokvić priznao je da je sve što mu se izdešavalo loše uticalo na njega i njegovo zdravlje.

Nikola Rokvić smršao do neprepoznatljivosti

Pevač je iza sebe imao jako stresan period koji je uticao na njega i njegovo zdravlje, prvenstveno na kilažu koja je došla na preko 100 kilograma.

Pročitajte: Bol za ocem ne prolazi- Nikola Rokvić podelio dirljivu fotografiju, njegove reči gađaju pravo u srce FOTO

nikola rokvić smršao

U opisu kratkog videa u okviru kojeg su se slike smenjivale, pop pevač naveo je razloge promene i potanko objasnio da je bolest oca Marinka Rokvića u velikoj meri uticala na njegovo stanje, što se poslednjih godinu dana stabilizovalo isključivo čvrstom verom, treninzima i redukovanom ishranom,tako da iako je Nikola Rokvić smršao brzo se vratio u formu.

Pročitajte : Marinku bi srce zaigralo- Nikola Rokvić ispunio dato obećanje, javnost dirnuta njegovim gestom (FOTO)

nikola rokvić smršao


Za zdravlje se borimo dok smo mladi! Tada ga i čuvamo, skladištimo za pozni period života… 2021. godina je za mene bila jako stresna, bolest očeva, borba godinu dana sa opakim neprijateljem, uticala je i na mene da nisam imao volju da treniram kao ni da vodim baš mnogo računa o ishrani…Došao sam u jednom trenutku do 110 kg! Ta kilaža se vidi na prvoj fotografiji Umor,tromost,pospanost… Kraj oktobra 2021. počeo sam sa Kick Box treninzima, 4 puta nedeljno Kombinovao sam sa trčanjem, što sada iz ove perspektive ne preporučujem, jer suviše kardija i treninga visokog intenziteta i pulsa prži teško stečeni mišić… Ishrana balansirana sa dosta grešaka ali dobro, pokrenuo sam se…S vremena na vreme sam pravio kraće pauze, putovanja, nastupi, nisam imao baš najozbiljniji pristup sve do 1. septembra 2022. kada počinjem da treniram sa Milanom Strongmanom koji mi uvodi program ishrane i trening snage-rekao je Nikola, pa dodao:

Pročitajte : Javnost u neverici- Rastali se Bojana Barović i Nikola Rokvić, pevač priznao- Mnogo smo se mučili

nikola rokvić smršao

-Smanjili smo unos ugljenih hidrata a povećali unos proteina i masti! 6 meseci posvećenog rada i pridržavanja uz možda 3,4 pauze od po 7,8 dana, doveli su do lepih rezultata. Metabolizam je čudo kada se usmeri u dobrom smeru i kada se pokrene na pravi način! Sada sam na postu, balansirano unosim proteine, ugljene hidrate i masti iz biljnih izvora! Imam 93 kilograma!

Pročitajte: Nikola Rokvić ispunio veliku želju pokojnog oca

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

-Preko 20 cm sam izgubio u obimu struka! Osećam se kao nov čovek! Vreme je da se pokreneš, kroz par meseci su moguće ozbiljne promene koje će ti doneti mnogo benefita, prvenstveno zdravlje ali i polet za nove životne pobede – napisao je muzičar ispod slike na kojoj pozira gotovo nag, a svi su komentarisali da izgleda nikad bolje.

SLIKE: Gaja

Još iz kategorije