Marija Šerifović više ne krije sina: Maleni Mario je pravi slatkiš, sad se jasno vidi na koga liči

14.05.2024

13:00

By

Instagram

Sin Marije Šerifović prvi put pred očima javnosti

Krajem prošle godine, pevačica Marija Šerifović podelila je predivne vesti, da je u Americi uz pomoć surogat majke dobila prvo dete. Ovih nekoliko meseci, pevačica je sa pratiocima na društvenim mrežama nesebično delila najnežnija osećanja, ne skrivajući koliko joj uloga majke prije, međutim, da saznamo kako sin Marije Šerifović, maleni Mario izgleda, ona do sada nije želela da otkrije u potpunosti.

Sin Marije Šerifović pravi je mali dasa anđeoskog lica

Uglavnom je delila fotke gde je lice deteta sakriveno, međutim u nedelju je odlučila da sa svetom podeli koji detalj više.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Naime, Marija je na dan porodične slave, Svetog Vasilija Ostroškog, odlučila da u Hramu Svetog Velikomučenika Dimitrija u Beogradu krsti svog mezimca, a detalje ovog svetog čina podelila je na svom Instagramu.

Pročitajte i – Oglasio se otac Anđelke Prpić – Evo kako je reagovao na zeta koji je glumici bio kum

– Juče smo slavili Vasilija Ostroškog, zatim moj prvi Američki dan majki, ali i krštenje mog malog plavookog mekanog pamuk princa. Postao si Božije dete i neka te Bog i Sveti Vasilije čuvaju od svakog zla, a ja od tuge i ljudi – napisala je muzička zvezda u opisu fotografije zahvaljujući kojoj smo saznali da je sin Marije Šerifović pravi mali dasa anđeoskog lica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)


Prizor je kod Marijinih fanova, pratioca i prijatelja izazvao lavinu najnežnijih emocija, a pored čestitki i najlepših želja za zdravlje i dug život, mnogi su poželeli da na njenom nalogu češće vide ovakve objave.

Budući da lice preslatkog mališana koji je nedavno napunio pet meseci do sada nismo imali prilike da ugledamo, svi su se pitali na koga Mario liči, a sada je jasno da dečak svelte puti i kosice, sa plavim očima najverovatnije nije likom na majku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

– Još je jako mali da bih mogla da procenim na koga liči. Ima vremena za to – rekla je Marija jednom prilikom, a takođe je opisala i momenat kad je upoznala svog sina koji, kako kaže, ne može da se poredi ni sa čim što je do sada doživela.

Pročitajte i – Čoli neće biti dobro kad vidi fotke sa motora – Ćerka Una objavila slike sa dečkom, Instagram gori

– Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati… I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije… Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj – rekla je pop zvezda za „Blic“.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije