Prizor koji topi i najtvrđa srca: Marija Šerifović objavila fotku sina, evo šta mu je poručila

03.05.2024

09:00

By

Sin Marije Šerifović

instagram

Marija Šerifović

Sin Marije Šerifović već je veliki dečak

Otkako se ostvarila kao majka i iskusila ljubav kakvu do tada nije mogla ni zamisliti, jedna od omiljenih i svakako najpopularnijih pop pevačica na našim prostorima, Marija Šerifović ne krije koliko joj ova uloga prija.

Sin Marije Šerifović napunio pet meseci, ponosna mama ne može da sakrije emocije

Često smo proteklih meseci u prilici da na društvenim mrežama ugledamo prizore koji tope i najtvrđa srca, a najzaslužniji za emocije koje ona sa svojim pratiocima rado deli, jeste sin Marije Šerifović, preslatki mališan Mario koji je juče napunio pet meseci, pa je to i bio razlog da nas ponosna mama počasti preslatkom fotkom i otkrije nešto više nego što je do sada činila.

Pročitajte i – Ana Korać pokazala izabranika – Ovaj lepotan je otac njenog deteta

– Sunce moje milo, zgodno, lepo, debelo, najlepše. Čovek moj najzgodniji, poludeću eto – ovim rečima prepunih emocija obratila se Mara svom sinu, koji je kao veliki dečak pozirao na sofi u ručicama držeći čestitku sa natpisom “Danas punim pet meseci”.

Naime, iako ni ovog puta nije želela da otkrije lik svog deteta, stavila nam je do znanja da je Mario pavi mali šmeker, te da iako još nije ni prohodao, polako, ali sigurno diktira modne trendove.

Sin Marije Šerifović

Sin Marije ŠerifovićInstagram

Po svemu sudeći, pop zvezda ništa ne prepušta slučaju i trudi se da od malih nogu svog naslednika oblači po poslednjoj modi, a na nama je da se složimo da će za koju godinu Marijin sinčić zasigurno lomiti ženska srca.


Pročitajte i – Lepa Brena zavrnula slavinu – Neće da plati čistačicu za sina

Podsećanja radi, pevačica je nedavno otvoreno govorila i o porodici, a tada je otkrila da li će njen sin dobiti sestru ili brata.

– U ovom trenutku ne i za sada ne. Sada, ako se želje promene, što da ne? Ali, za sada ne. Kažu da su deca naši učitelji, neki veruju da je obrnuto, a ja verujem da je baš tako. Gotovo sam sigurna da će me Mario naučiti mnogim stvarima, da će to biti jedna dugotrajna borba između strelca i škorpije, ali na kraju krajeva, nešto je do vaspitanja, nešto ide iz kuće, a nešto naprosto mora da se prepusti višim silama, a na nama kao roditeljima je samo da se prekrstimo i da gledamo – rekla je Marija za domaće medije.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: INSTAGRAM

Još iz kategorije