Lepa Brena zavrnula slavinu: Neće da plati čistačicu za sina

02.05.2024

12:10

By

Lepa Brena pazi na svaki dinar

Bojan Vukovic

Lepa Brena

Lepa Brena pazi na svaki dinar – odbija da plati čistačicu za Viktora

I do sada se šuškalo na estradi da Lepa Brena pazi na svaki dinar, a  to se više puta i potvrdilo. Naime, pevačica i njen suprug Boba Živojinović mlađem sinu Viktoru kupili su  luksuzni stan u naselju West na Novom Beogradu koji ih je koštao oko 500.000 evra, pevačica je odmah postavila nova pravila ponašanja! Ona želi da njeni sinovi budu samostalni i ako su tražili da žive sami, onda o svemu treba sami da brinu, pa i kada je reč o održavanju higijene i čišćenju stana.

Viktor je svestan da mora da ceni svaki dinar

Pevačici najviše smeta što njen najmlađi sin Viktor stalno pravi žurke u stanu, a kada se sve završi on sutradan pozove spremačicu da mu počisti stan i opere suđe i to plati oko 100 evra svaki put.

lepa brena stipsa

Međutim, njegova majka smatra da je to bacanje para jer može sam da pospremi posle žurke ili da to uradi zajedno sa svojim prijateljima koji svakoga dana dolaze kod njega da uživaju, te je jasno da Lepa Brena pazi na svaki dinar.

Lepa Brena pazi na svaki dinar

Viktor Živojinović se uselio još prošle godine u stan na 40. spratu luksuzne zgrade i stalno mu dolazi društvo, pravi žurke i luduje, a mama i tata ga više ne proveravaju. Iako je imao potpuni komfor na Bežaniji, Viktor je ipak želeo da se osamostali i odvoji od roditelja. Međutim, odmah su nastali problemi.


Kada je zamolio Brenu da mu pomogne oko čišćenja stana i pranja veša, ili da mu pošalje kućnu pomoćnicu koja bi mu čistila stan, reakcija majke ga je šokirala, otkriva izvor i nastavlja:

Lepa Brena pazi na svaki dinar

Nije očekivao da će Brena tako da se postavi. Rekla mu je otvoreno da ako želi da živi sam onda sve sam mora i da radi, jer je i njegov otac Boba u tim godinama čistio svoj momački stan i nikada nije imao kućnu pomoćnicu. Brena neće da mu šalje pomoćnice jer smatra da on može sam 15 minuta dnevno da izdvoji da usisa i da gurne sudove u mašinu za pranje.

Pročitajte i – Šijan pokazao luksuzno dvorište u Surčinu – Ogroman bazen, zelenilo sa svih strana

Ako je kod nje imao sve i bio razmažen, sada mu to ne dozvoljava. Viktor se u početku bunio, ali onda je i on shvatio da je Brena u pravu, pa sada posle svake žurke zasuče rukave i sa drugaricama sredi stan za tili čas.

 

IZVOR: Paparazzo

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije