Iskrena: Marija Šerifović otkrila kako će sinu objasniti zašto ima samo mamu

07.03.2024

21:30

By

Sin Marije Šerifović

ATA IMAGES

Antonio Ahel/ATAImages

Ispovest Marije Šerifović o sinu izazvala lavinu komentara

Pevačica Marija Šerifović se u decembru prošle godine ostvarila u ulozi majke. Naime, ona je za hrvatske medije otkrila neke detalje o svom nasledniku.

Ispovest Marije Šerifović o sinu ne prestaje da se komentariše

Marija je najpre istakla da je jako izazovno spojiti majčinstvo i karijeru.

– Jako je izazovno! Koliko god sam bila spremna za novi život i na drugačije prioritete, uz veliku ljubav koju mi je Mario doneo mnogo je i ličnih izazova. No ne žalim se, uživam u svakoj sekundi – rekla je pevačica.

Pročitajte: Lepa Lukić otkrila strašne detalje nasilja- Dođem kući, a on ubije Boga u meni

Otkrila je i da li se ponekad zapita kako će Mario reagovati kada shvati da odrasta u drugačijim porodičnim okolnostima u odnosu na tradicionalna poimanja:

Ispovest Marije Šerifović

M.P./ATAImagesATA IMAGES

– Kada za to dođe vreme, daću sve od sebe kako bih ga pripremila na sve okolnosti. Mislim da je za svako dete najvažnije da odrasta u okruženju punom ljubavi – ubeđena je Marija.


Na pitanje da li je danas teško biti samohrana majka i kako reaguje na razne majčinske savete i predloge nepoznatih osoba na društvenim mrežama, Marija je imala spreman odgovor:

Pročitajte: Na sve je mislila- Marija Šerifović pokazala sobu sina Maria, jedan detalj je poseban FOTO

– Puno mi znače pozitivni i iskreni komentari koje dobijam od svojih pratioca. Moram priznati, bilo je i praktičnih saveta koje sam primenila. Oduvek sam imala vrlo blizak kontakt sa svojom publikom, pa je tako i sada – dodala je ona.

Ispovest Marije Šerifović

Marija ŠerifovićAta images

Marija je na kraju priznala da je ispunila svoj najveći neostvareni san, a da je to upravo njen sin, koga je dobila uz pomoć surogat-majke.

– Moj najveći san se ostvario i zove se Mario. Od sada moj sin i ja maštamo zajedno – završila je pop zvezda za hrvatski Stori.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije