Na sve je mislila: Marija Šerifović pokazala sobu sina Maria, jedan detalj je poseban FOTO

16.01.2024

16:31

By

Otac sina Marioje Šerifović

B. VUKOVIĆ

Marija Šerifović pokazala sobu sina

Od kakao je dobila sina Maria, Marija Šerifović ne prestaje da s eoglašava na društvenim mrežama i time samo pokazuje koliko je ponosna i srećna što se konačno ostavrila u ulozi majke koju je dugo priželjkivala. Poslednjom objavom Marija Šerifović pokazala sobu sina Maria i oduševila pratioce.

Marija Šerifović pokazala sobu sina, mislila je na svaki detalj

Marija Šerifović kao što je poznato ostvarila se u ulozi majke putem surogat majčinstva početkom decembra prošle godine. Ona je čak ranije otišla u Ameriku gde se celokupan proces odvijao kako bi bila uz ženu koja joj je rodila sina, a pre nego što je napustila Srbiju sve je pripremila za dolazak naslednika.

Marija Šerifović pokazala sobu sina

Podsetimo ona je krajem decembra stigla u Beograd iz Amerike kada je zajedno sa mamom Vericom i sinom Mariom putovala o čemu je i sama pričala u videu na njenom jutjub kanalu.

Na najnovijim fotografijama Marija Šerifović pokazala sobu sina i kako je sve uredila te pratioci mogu da vide i kako sada izgleda njen stan u kom uživa sa sinom Mariom, a društvo im pravi i ponosna baka Verica.

Ona je pokazala kako su u Mariovoj sobi na zidovima zvezdice, ali da su tu i baloni.


Na sve je mislila: Marija Šerifović pokazala sobu sina

Iza nje se vidi i veliki ormar, pa ne sumnjamo da će ga Marija, ako već nije pun, napuniti stvarima za naslednika.

Podsetimo, Marija je na kraju 2023. godine sa svojim pratiocima podelila emotivnu poruku u kojoj se sumirala utiske.

Marija Šerifović pokazala sobu sina

– Ja ne znam kako i odakle da počnem… Kako napisati rekapitulaciju ovakve godine… Koncerti, album, spotovi, putovanja u Ameriku, Zvezde Granda, privatan život… I na sve to neverovatna količina brige! Tako da sada i na izmaku ove 2023. mogu reći –> Bože, hvala ti!

PROČITAJTE I: Verica ne prestaje da insistira: Stiže još jedna beba u dom Marije Šerifović

– Hvala ti na ovim malenim rukicama. Jedan zaista vidi sve i verujte mi svakome od nas sve dođe po zasluzi. Tek sada, tek danas kada imam 39 godina mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju jer je konačno sve došlo na svoje mesto – počela je Marija i dodala:

– Hm, šta vama da poželim? Dobro zdravlje! Puno strpljenja! Možda najviše hrabrosti! E da, želim vam da vas vole oni koje vi volite! Eto, toliko od mene za ovu godinu. Realno iskidala sam je – napisala je pevačica.

Još iz kategorije