Čoli neće biti dobro kad vidi fotke sa motora: Ćerka Una objavila slike sa dečkom, Instagram gori

13.05.2024

09:00

By

Dečko Une Čolić

Instagram

Dečko Une Čolić tema je koja izuzetno zanima domaću javnost

Otkako je postala popularna na društvenim mrežama, naslednica legendarnog Čole ne prestaje da intrigira javnost svojim objavama, svi bi da zavire u njenu intimu, te je i dečko Une Čolić tema o kojoj se neprestano spekuliše.

Dečko Une Čolić osvanuo na njenom Instagramu

Svaka objava Une Čolić do detalja se analizira, a kada na njenom Instagram nalogu osvane fotka u muškom društvu, nema ko se ne zapita da li joj je to jača polovina.

Pročtajte i – Evo kako je izgledalo tajno venčanje Sergeja Trifunovića – Mladoženju do sada nismo videli u ovakvom izdanju, a o mladinoj venčanici ne prestaje da se priča

Iako joj već dugo polazi za rukom da sakrije identitet osobe sa kojom uživa u emotivnoj vezi, Čolina naslednica zagolicala je maštu pratiocima na društvenim mrežama objavivši niz fotografija na kojima je, očito, u društvu svog izabranika.

Ko je dečko Une Čolić, nije nam ni ovog puta otkrila, međutim sudeći po osmehu na njenom licu i veoma dobrom raspoloženju, jasno je da uživa u ljubavi i da joj je sve potaman.

Dečko Une Čolić


Romantične kadrove iz Slovenije, a zatim i Italije, lepa brineta je zabeležila kamerom svog telefona i sve objavila na Instagramu, a isti su nastali na motoru koji je vozio još uvek anonimni dečko Une Čolić. Zaljubljeni par uživao je u vožnji, a predah su napravili u jednom restoranu uz dobro vino.

Dečko Une Čolić

Budući da ćerka Zdravka Čolića zaista blista od zadovoljstva, pohvalni komentari na jednoj od najpopularnijih socijalnih platformi nisu prestajali da se nižu.

Dečko Une Čolić

Podsećanja radi, pevač Zdravko Čolić nedavno je govorio o starijoj ćerki Uni i osvrnuo se na njenu popularnosti na društvenim mrežama.

– Ona samo nešto slika. Ja je kaznim, ne volim to, ali ne mogu joj zabraniti. Ona je takva… Jednostavno, komunicira s ljudima, voli da se slika. Sa mnom se slikaju. Ja nisam nikad takav bio, što manje, to bolje. Samo kad moram, zbog posla. A ona samo telefon. Ja ne mogu da joj zabranim, šta da joj radim. To je drugačije potpuno nego što je nekad bilo. Pre si morao fotografa da unajmiš da te slika ili si morao imati dobar fotoaparat kući, pa onda čekaš da izradiš slike – iskren je bio pevač za Avaz.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: INSTAGRAM

Još iz kategorije