Nakon glasina da je ukrala ocu 20.000 evra oglasila se ćerka Zdravka Čolića: Evo šta je poručila!

20.06.2022

17:00

By

Hit Zdravka Čolića

Ivan Vučićević

Zdravko Čolić

Ćerka Zdravka Čolića na meti javnosti zbog krađe

Vest koja je izazvala veliuku pažnju u javnosti jeste to što je iz doma Zdravka Čolića nestalo 20.000 evra.

Ćerka Zdravka Čolića se oglasila nakon skandala

U medijima se pojavila i informacija da je novcac iz sefa uzela njegova starija ćerka Una kako bi pozajmila novac svom dečku da kupi automobil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

„Kuriru“ je izvor upućen u problem otkrio da je Una toliko zaljubljena u svog izabranika da je na taj, priznaćete neobičan, način želela da ga iznenadi.

Čim je uzela pare iz sefa, otišli su u salon automobila, gde su razgledali modele. Srećom, onaj koji se njima svideo nije bio na stanju, pa su im prodavci, sumnjičavi odakle tako mladim ljudima novac za nova kola, rekli da moraju da sačekaju. Čim je primetio da mu nedostaje veća suma novca, pevač je pozvao policiju. Kada se vratila kući, uplašena Una je sve priznala i vratila celu svotu. Izvinjavala se roditeljima što ih je dovela u neprijatnu situaciju. I Zdravko i njegova supruga bili su šokirani, posebno zbog činjenice da njihova ćerka nikad nije pravila probleme – prenosi izvor.


Međutim, Una se povodom ovih natpisa oglasila i burno regovala:

– E sad je stvarno dosta. Ovakve laži se više neće tolerisati. Kako vas nije sramota da ovako ugrožavate mene i moju porodicu? Treba da se stidite, za ovo sledi tužba!

 

IZVOR: Hello

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije