Ćerka Zdravka Čolića prolazi kroz pakao: Prevarena, ukrali joj identitet, a sada moli za pomoć FOTO

28.02.2023

17:00

By

Zdravko Čolić završio u zatvoru

Naslednica Zdravka Čolića prolazi kroz težak period

Ćerka Zdravka Čolića, Una aktivna je na društvenim mrežama,  a sada joj se desila jedna neprijatna situacija.

Naslednica Zdravka Čolića na meti prevaranata

Naime, ona obožava da objavljuje fotografije iz svog privatnog života, a  sada joj se desila i jedna ružna situacija kada je reč o društvenim mrežama. Una se našlana meti prevaranta koji je napravio profil sa njenom slikom na sajtu za upoznavanje – Tinderu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Napravljeni profil je sa Uninom slikom, a pod imenom Marina. Neko je zloupotrebio fotografiju ćerke Zdravka Čolića i postavio je na ovu platformu, na šta je ona burno reagovala.

Naslednica Zdravka Čolića


– Ne znam kako ovo funkcioniše, ali ko god ima Tinder neka blokira bolesnika koji se lažno predstavlja – oštro je poručila naslednica Zdravka Čolića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Una je često aktivna na Instagramu, gde objavljuje svoje fotografije sa putovanja izlazaka, pa je samim tim došla i u središte pažnje kada su u pitanju internet korisnici.

Inače, Tinder je mreža koja služi za povezivanje ljudi koji imaju slična interesovanja u potrazi za srodnom dušom. Takođe, od nedavno se Una povlači po medijima zbog novog dečka, ali o tome se naslednica Zdravka Čolića nije oglašavala.

Naslednica Zdravka Čolića

Ostaje da vidimo kako će Zdravko reagovati kada čuje ovu ni malo prijatnu situaciju koja se može bilo kome desiti na Internetu.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije