Evo kako je izgledalo tajno venčanje Sergeja Trifunovića: Mladoženju do sada nismo videli u ovakvom izdanju, a o mladinoj venčanici ne prestaje da se priča

12.05.2024

20:00

By

Venčanje Sergeja Trifunovića

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Sergej Trifunović

Venčanje Sergeja Trifunovića obavljeno u strogoj tajnosti

Popularni glumac Sergej Trifunović nedavno je zaprosio svoju 23 godine mlađu izabranicu Isidoru Mijanović i to baš na njen rođendan, a zaljubljeni par se danas i pred Bogom zavetovao na večnu ljubav.

Venčanje Sergeja Trifunovića dogodilo se danas u Beogradu, prisustvovali su samo najbliži članovi porodice

Naime, u Crkvi Sv. Apostola Petra i Pavla na Topčideru dogodilo se tokom dana crkveno venčanje Sergeja Trifunovića i lepe Isidore, a ovom svečanom činu prisustvovali su samo najuži članovi porodice.

Pročitajte i – Najlepše vesti u Rialdinom domu – Bivša učesnica Zadruge očekuje prinovu, evo i sa kim

Nakon toga, organizovan je ručak u jednom restoranu i sve je obavljeno u strogoj tajnosti, a kako su mladenci izgledali na ovaj bitan datum, saznali smo putem društvenih mreža.

Novopečena mlada nije odolela, te je sa pratiocima podelila fotografiju nakon venčanja, a uprkos tome što nije želela mnogo da otkrije, jasno je da je tradicija ispoštovana.

Venčanje Sergeja Trifunovića

Isidora je zablistala u drap venčanici sa belim detaljima od čipke i na glavi je imala dugačak veo, dok je mladoženja nosio satensko odelo tamno sive boje.


Interesantno je, kako mediji pišu, da venčanje Sergeja Trifunovića nije moglo proći bez njegovog psa koji je sve vreme bio uz mladence, a kako se spekuliše, velika svadba planira se za septembar uz prisustvo brojnih javnih ličnosti, kolega i prijatelja.

Pročitajte i – Dragan Gagi Jovanović ne može da veruje da stiže beba – Velika radost u domu glumca

Inače, iako se oboje trude da svoju privatnost sačuvaju od znatiželjne javnosti, Sergejeva izabranica se ranije oglasila za medije i progovorila o svadbi.

Venčanje Sergeja Trifunovića

– Dogovor je da se ne oglašavamo za medije. On je zahtevao to, ali naravno ja ću Vas uvek ispoštovati. Šta da Vam kažem. Presrećna sam. Presrećni smo oboje. Jako mi je lepo. Uživamo – rekla je tada za „Hype“ i dodala:

– Što se svadbe tiče, moja želja, naša želja je da to bude do kraja godine, ali nemamo još nikakve detalje. Te slatke muke nas tek čekaju – rekla je Isidora sa osmehom na licu.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Mateja Stanisavljevic/ATAImages/Instagram

Još iz kategorije