Dragan Gagi Jovanović ne može da veruje da stiže beba: Velika radost u domu glumca

10.05.2024

19:00

By

Ćerka Dragana Jovanovića

ATA IMAGES

Dragan Gagi Jovanović

Ćerka Dragana Jovanovića čeka svoje prvo dete

Glumica Anđela Jovanović, ćerka Dragana Jovanovića, u skladnom je braku sa sportistom Mihailom Dudašem, a kako mediji javljaju, njih dvoje će dobiti prvo dete. Osim presrećnih roditelja, i ponosni budući deda ne krije koliko su ga vesti o prinovi oduševile.

Ćerka Dragana Jovanovića u drugom stanju, porodica blista od sreće

Naime, ćerka Dragana Jovanovića više ne krije da je u drugom stanju, a to će biti njeno prvo dete koje je začeto iz njene ljubavi sa uspešnim sportistom sa kojim je dugi niz godina bila i u vezi pre braka.

Ćerka Dragana Jovanovića

Anđela JovanovićATA IMAGES

Kako mediji još navode, Anđela je već u četvrtom mesecu trudnoće, a porodica je bila presrećna zbog prelepih vesti, posebno budući deda Gagi, kao i baka Branka Pujić.

Pročitajte i – Oglasila se Arkanova ćerka – Javno se obratila mrtvom ocu, pa priznala prevaru

Podsećanja radi, pre malo manje od godinu dana Anđela i Dudaš stali su na ludi kamen, ali su oni i tada uveliko živeli zajedno, tako da njihova ljubav traje blizu četiri godine, a sada će je beba još i više ojačati.

 


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti)

Tačno je da se udajem, ali sam tužna što je to neko meni blizak otkrio jer sam želela da to sačuvam od očiju javnosti. Hvala na lepim željama, ali o privatnom životu ne želim da pričam – rekla je Anđela pre godinu dana za Blic.

Pročitajte i – Toni priznao sve o prevarama i aferama – Ovo je njegova istina o razvodu od Dragane Mirković

Kako još mediji prenose, ćerka Dragana Jovanovića napustila je Beograd i sklonila se od buke i gužve da na miru uživa u trudnoći. Jovanovićeva uživa sa porodicom, ali i suprugom na planini, šeta, odmara se, a na društvenim mrežama objavljuje prelepe predele i sve što je okružuje.

Podsetimo, Anđela i Mihail venčali su se u krugu porodice i prijatelja, van Beograda, a snimci sa ceremonije raznežili su tada javnost.

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije