Oglasila se Arkanova ćerka: Javno se obratila mrtvom ocu, pa priznala prevaru

09.05.2024

19:00

By

Arkanova ćerka

YouTube/Printskrin

Arkanova ćerka otvorila dušu

Anđela Ražnatović, Arkanova ćerka, javno se oglasila i otkrila do sada svoje javnosti neotkrivene tajne. Naime, ona je u javnom obraćanju svojim pratiocima preko Jutjub kanala priznala da je bila neverna, a onda se obratila ocu Arkanu.

Arkanova ćerka otkrila svoje mračne tajne

Naime, Arkanova ćerka Anđela retko se javno eksponira, a sada je otvorila svoj Jutjub kanal na kom odgovara na brojna pitanja, pa je malo zašla i u mračne tajne svoje intime. Ona je inače u dobrim odnosima sa Cecinom decom – Anastasijom i Veljkom Ražnatovićem.

Arkanova ćerka

Neki od video snimaka koji se tamo mogu naći su : „Veliki post i džigerica“, „Đavoimanost i pokajanje“, „Kako deluju demoni“, „Kojim poslom treba da se bavimo?“, „Prevarila sam muža, da li da mu kažem, oče?“.

Pročitajte i – Drugarica Mione Jovanović ne može da veruje šta se desilo – Evo šta čeka Ša u Kragujevcu

Na njenom profilu se takođe mogu naći i mnogo molitvi, beseda patrijarha i duhovnika… Podsetimo, Anđela se pojavila na rođendanu njene mlađe sestre, Anastasije Ražnatović,  kada je protrčala pored novinskih ekipa kako bi došla do slavljenice i čestitala joj rođendan.

Pročitajte i – Ceca se žestoko posvađala sa kolegom, pale su – Skačeš sa tim sisićima

– Gde si, sestrice? – obradovala se Anastasija čim ju je videla, a Anđela, ćerka supruga Cece Ražnatović, bacila joj se u zagrljaj i uputila čestitke.


– Srećan ti rođendan, želim ti sve najbolje! Da si živa, zdrava – rekla joj je ona, a njihov srdačni zagrljaj zabeležila je kamera emisije „Premijera“.

Anđela je rođena 1980. godine. Završila je Bogoslovski fakultet, a objavila je i zbirku pesama.

Svojevremeno se, pre skoro dve decenije, našla u centru medijske pažnje, kada je započela romansu sa Kristijanom Golubovićem, koga je upoznala dok je služio zatvorsku kaznu u Grčkoj.

Tada se šuškalo i da će se venčati, međutim do svadbe nije došlo. Posle toga, Anđela se ubrzo povukla, dobila ćerku i osim u retkim prilikama, kada dođe na slavlja kod Veljka i Anastasije, praktično se ne pojavljuje u javnosti.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije