Drugarica Mione Jovanović ne može da veruje šta se desilo: Evo šta čeka Ša u Kragujevcu

09.05.2024

18:00

By

Drugarica Mione Jovanović

ATA IMAGES

Ša i Miona

Drugarica Mione Jovanović razvezala jezik

Odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića ŠA mesecima unazad intrigira javnost. Naime, od njihovog ulaska u vezu, Mionine prevare Stanislava Krofaka i njegovog ulaska u rijaliti, javnost samo o njima bruji, a sada se oglasila i drugarica Mione Jovanović.

Drugarica Mione Jovanović besna na pevačicu i repera Ša

Podsećanja radi, Miona i Ša svakog dana imaju neki sukob, a mnoge stvari su se promenile od kako su za Vaskrs stigle česititke i pisma njihovih najmilijih. Upravo zbog toga sada je nove detalje iznela drugarica Mione Jovanović koja ne može da veruje šta je sve gledala na Nacionalnoj televiziji, posebno dok je gledala okršaj Ša i Stanislava, čemu je naravno kumovala Miona.

Drugarica Mione Jovanović

Ša i MionaPrintskrin/Youtube

Mionini roditelji poručili su ćerki da se kloni repera, a Mionina baka stavila joj je do znanja da joj odnos sa njim nije potreban, ali Jovanovićevu to nije poremetilo, te je nastavila vezu sa Ša. S tim u vezi, ne čudi što drugarica Mione Jovanović nema ni jednu jedinu reč opravdanja za Jovanovićevu, a najviše se plaši da ne uđe u novi rijaliti Željka Mitrovića.

Pročitajte i – Ceca se žestoko posvađala sa kolegom, pale su – Skačeš sa tim sisićima

– Iskreno ne znam šta da vam kažem, nije mi jasno što se tako ponaša, pa niko joj ne želi bolje od porodice. Uz Stanislava je imala sve, uz Ša samo nervozu, zbog njega pali cigaru za cigarom. Lepo su joj napisali roditelji i baka, ali izgleda da ona to ne shvata – rekla je pevačicina drugarica, pa dodala:

Pročitajte i – Bivši momak Tare Simov će završiti u zatvoru – Objavio njene fotografije, javnost zanemela

– Ša nije za nju, on će je odovojiti od porodice, od prijatelja. Još onaj dan kada je rekao za telefon da mora da ima njenu šifru i da čita njene poruke, pa gde je tu privatnost. Zamislite da joj ja kao prijateljica nešto pošaljem, u poverenju, a on da čita to, to nema smisla. Ne znam šta da kažem, nadam se da će se opametiti – rekla je Mionina drugarica.


Još iz kategorije