Nikad jači okršaj: Stanislav udario na Ša, ponizio ga pred svima

02.05.2024

14:05

By

Brat Stanislava Pantere

Printskrin/Youtube

Stanislav

Okršaj Stanislava i Ša digao na noge Belu kuću

Stanislav Krofak do sada nije imao direktne sukobe sa Nenadom Aleksićem Ša, međutim, juče je izbio okršaj Stanislava i Ša. Naime, povela se rasprava zbog Mione sa kojom je prvo bio Krofak, a sada je Ša njen novi momak.

Okršaj Stanislava i Ša izbio zbog Mione Jovanović

Ovaj okršaj Stanislava i Ša poveo se oko razlike u godinama između Ša i Krofaka. Krofak je pomenuo razliku u godinama između Ša i Mione i time razbesneo repera koji tvrdi da je mlad iako je u petoj deceniji života.

Okršaj Stanislava i Ša

Ša i MionaPrintskrin/Youtube

– Ja stalno pričam da sam srećan sa Mionom, ali da sam nesrećan za stolom. Ja sam na debati poludeo zbog onoga što je rečeno. Gledam njoj da udovoljim, i ona mi je najbitnija – rekao je reper i time pokazao da agonija Nenada Aleksića Ša i dalje traje.

Pročitajte i – Jovana Joksimović u nikad vrelijem izdanju – Pogledajte te noge, a tek bujni dekolte…

Proteklih dana ukućani su rekli kako su videli da su Miona i Ša bili intimni, a dok tvrdi da sa reperom nije imala odnose, Miona je sa cimerima komentarisala intimu drugih muškaraca, pa možemo reći da tek počinje rijaliti.

Pročitajte i – Seka Aleksić zlatna koka – Pevačica sprema spektakl sa vaskršnjim jajima

– Ja nisam pominjala Tomovića i se*s. Pričali smo Đedović i ja i on me je pitao za Tomovića da li smo imali nešto, ja sam rekla da smo se poljubili i da smo se čuli. Ja sam rekla za roditelje da su se moji roditelji bunili zbog Nenada, a nisu se bunili za Tomovića jer mi Vladimir nije pravio scene. Rekla sam da je glupo i sramota što moji gledaju se*s Stanislava i Maje jer je sada druga devojka, a bila sam ja sa njim -rekla je Miona.


– Ne znam čemu sramota što ja imam odnos, a nju nije sramota što ima dečka koji joj može biti tata. Manja je razlika između mene i moje ćerke nego između njih dvoje – rekao je Stanislav.

– Deda Šaki ne radi botokse ni ništa, ja sam savršen mlad i znam da deda Šaki boli mnoge – govorio je Ša.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije