Ni u snu niste znali koliko godina ima ova voditeljka: Svi su mislili da je Kosjerina klinka

14.05.2024

18:00

By

Godište Dragane Kosjerine

ATA IMAGES

Godište Dragane Kosjerine niko nije znao

O poreklu i karijernom putu jedne od najlepših i najomiljenijih voditeljki u Srbiji Dragane Kosjerine malo se zna. Danas je urednik i voditelj na Radio-televiziji Srbije, a svoje prve televizijske korake napravila je na televiziji „Sport Klub“ gde je izveštavala o sportskim aktuelnostima. Ipak, niko ne zna tačno godište Dragane Kosjerine iako je ona svima zapala za oko.

Godište Dragane Kosjerine mnogima je enigma

Inače, Dragana Kosjerina rođena je 1987. godine u Sarajevu, odakle se sa pet godina preselila u Beograd. Prvo se bavila manekenstvom, svoju karijeru je započela u 17. godini. Nakon niza uspeha, 2004. osvojila je titulu Miss Teen i bila je jedan od top modela agencije Models, ali ipak niko do sada nije saznao godište Dragane Kosjerine.

 

 

 


Želela je da bude stomatolog i iako je završila Zubotehničku školu kao odličan đak, odlučuje da upiše psihologiju na Filozofskom fakultetu, međutim u tome ne uspeva, pa se upisuje na Fakultet za kulturu i medije, na kojem uspešno diplomira, a potom završava master akademske studije pri UNESCO katedri za kulturnu politiku i menadžment pri Univerzitetu umetnosti u Beogradu.

Pročitajte i – Za sve je kriv alkohol – Gagi Đogani otkrio sve detalje o Marku i Luni

Godine 2014. dobija poziv od Nikole Mirkova, V.D. Direktora Radio televizije Srbije, prihvata poslovnu ponudu i postaje deo Zabavnog programa RTS-a, kao i javna ličnost na RTS-u.

Pročitajte i – Marija Šerifović više ne krije sina – Maleni Mario je pravi slatkiš, sad se jasno vidi na koga liči

U okviru Zabavnog programa biva angažovana i u Sportskoj i u Zabavnoj redakciji. Najpre, u emisijama Sportski dnevnik, a potom i Nedeljno popodne. Danas je isključivo vezana za zabavni program RTS-a, pa svi misle da je i te kako zrela i starija, ali sada je u javnost i medije isplivala istina o tome koje je godište Dragane Kosjerine.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije