Došao je i taj dan! Dragana Kosjerina blista u belom: Pogledajte prvu fotografiju, presrećna je FOTO

19.05.2023

11:00

By

Ljubav Dragane Kosjerine

ATA IMAGES

Dragana Kosjerina

Haljina Dragane Kosjerine mnogima je zapala za oko

Otkako se 2019. godine verila sa stomatologom Bojanom Perduvom, Dragana Kosjerina se skoro svakodnevno susreće sa pitanjem – kad će svadba. Upravo iz tog razloga najnovija objava atraktivne voditeljke privukla je nezapamćenu pažnju javnosti, a haljina Dragane Kosjerine ne prestaje da se komentariše.

Haljina Dragane Kosjerine oduševila je dame

Jedna od naših najlepših voditeljki s punim pravom nosi titulu kraljice stila, budući da komade garderobe ume vešto da iskombinuje. Ovoga puta na meti komentara našla se prolećna haljina Dragane Kosjerine koju bi mnoge dame poželele u svom ormaru.

Pročitajte: Ovaj lepotan je ukrao srce Dragane Kosjerine – Zbog tužnog događaja su otkazali svadbu FOTO

Naime, Dragana je ponela laganu, a opet elegantnu belu haljinu koja može poslužiti za neku opušteniju varijantu ili odlazak na piće tokom dana, ali i za neki noćni izlazak. Kod ovog tipa haljina damama se posebno dopada to što se u njima osećaju opušteno i lagano, a još jedan plus je što imaju moć da zamaskiraju određene nedostatke.

Budući da se lepa Dragana odlučila za haljinu bele boje mnogi su se zapitali da li ovim potezom želi nešto lepo da najavi. Dok pratioci s nestpljenjem očekuju lepe vesti, komplimenti na račun njenog izgleda ne prestaju da stižu.

– Prelepa si, Najlepša voditeljka na svetu, Gago blistaš – samo su neki od komentara.


SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije