Oduševio celu naciju: Nikola Rokvić otkrio koliko je novca skupljeno za tri dana

24.04.2024

14:00

By

Iskušenje za Nikolu Rokvića

Antonio Ahel/ATAImages

Fondacija Nikole Rokvića oduševila celu Srbiju

Popularni pevač Nikola Rokvić pre tri dana započeo je hodočašće, i preći će 1.060km kako bi stigao do Egine, gde se nalazi čuveni manastir Svetog Nektarija Eginskog, a na tom putu prikupljaće sredstva za svoju fondaciju „Porodica“.

Fondacija Nikole Rokvića oduševila celu Srbiju, oglasio se sa puta

Njegova prva misija biće prikupljanje sredstava za pomoć pedijatrijskoj onkologiji.

On se sa ovog puta redovno oglašava na svom Instagramu, a sada je nakon tri dana otkrio koliko sredstva je prikupljeno.

– Dragi moji, hvala vam na podršci, hvala vam na divnim porukama, hvala vam na ljubavi, na vašim molitvama… Dajete mi jednu radost koja mu pomaže da mi svaki kilometar bude lakši. Zahvaljujem se na svim uplatama.

Fondacija Nikole Rokvića

– Zahvaljujem se pojedincima, kompanijama, firmama, ne mogu svima pojedinačno da se zahvalim, ali mogu da kažem da smo prikupili skoro dva miliona dinara. Idemo dalje. Pozivam sve da se uključe u ovoj akciji i da pomognemo pedijatrijsku onkologiju. Ovaj put za dečiju radost. Ljubim vas i volim, radujte se, poručio je on.


Pročitajte: Jovana Jeremić šokirala sve izjavom- Otkrila koliko zarađuje na televiziji

Inače, Rokvić je na put krenuo od Hrama Svetog Save, gde su se njegovi najmiliji okupili kako bi ga ispratili, a njihov rastanak bio je veoma emotivan. On se u videu obratio svojim pratiocima zajedno sa suprugom Bojanom.

– Želimo da vas obavestimo da smo Nikola i ja osnovali fondaciju „Porodica“, koja će se baviti očuvanjem tradicionalnih vrednosti i porodice kao institucije i kao svetinje. Fondacija će pomagati mnogodetnim porodicama, ugroženoj, talentovanoj i bolesnoj deci. A naša prva misija će biti pomaganje pedijatrijskoj onkologiji, rekla je Bojana.

Fondacija Nikole Rokvića

– Naša želja je da zajedničkim snagama prikupimo neophodna sredstva za kupovinu aparata koji će pomoći u dijagnostikovanju kancera mozga kod dece, kao i renoviranju dela dečije onkologije.

Pročitajte: Cela Srbija mu se divi- Nikola Rokvić krenuo peške u Eginu, ovo je razlog

– Za to nam je potrebno 200.000 evra, a ja ću sa ovog svetog mesta krenuti peške putem Atine, tačnije do ostrva Egine i manastira Svetog Nektarija Eginskog i tim putem od 1060 km prikupljaću neophodna sredstva. Zato pozivam sve kompanije, pojedince, ali i moje prijatelje da nam pruže podršku i da ostvarimo ovu veliku misiju, istakao je pevač u svom obraćanju.

Još iz kategorije