Jovana Jeremić šokirala sve izjavom: Otkrila koliko zarađuje na televiziji

24.04.2024

12:00

By

Vera Jovane Jeremić

ATA IMAGES

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić šokirala sve izjavom

Voditeljka televizije Pink, Jovana Jeremić,  koja svojim izjavama često izaziva buru u javnosti, nedavno je ponovo uspela da šokira svojim rečima.

Jovana Jeremić šokirala sve izjavom o zaradi na televiziji

Ističući svoju strast prema poslu, Jeremićeva je otkrila da je godinama radila i bez novčane nadoknade, te da novac smatra isključivo posledicom svog talenta, a ne razlogom zbog kojeg se bavi televizijskim poslom.

Pročitajte: Ponovo se dogodilo ono čega su se plašili- Loše vesti u domu Anastasije i Gudelja

– Radila sam i bez para i sa puno para jer ja svoj posao volim celom dušom i novac je samo posledica mog talenta, a ne razlog zašto televizija teče mojim venama. I sa milionima i bez njih, ja ću uvek raditi. Samo kad umrem tada znajte da je game over. U stvari, nije ni tad. Tek mrtva planiram da dominiram i budem kult ličnosti kao Merilin Monro – izjavila je Jeremićeva, ostavljajući javnost u šoku svojim rečima.

Jovana Jeremić šokirala sve izjavom

Antonio Ahel/ATAImagesATA IMAGES

Pored svojih kontroverznih izjava, Jovana Jeremić je nedavno privukla pažnju javnosti kada je otkriveno da je od svog dečka Dragana Stankovića dobila vilu u Grockoj, koja se trenutno renovira i nosiće ime upravo po voditeljki – Vila Jovana.

Pročitajte: Jovana Jeremić uhvaćena u zagrljaju Draganovih sinova- Mihajlo i Miloš; lekovito je

Jeremićeva je izjavila da ne planira tu da se zaustavi te da bi volela da ima čak pet vila širom sveta.


Jovana Jeremić šokirala sve izjavom

– Znaš ja neću da imam stan, neću ni kuću, ja hoću vilu i neću da imam jednu, hoću da imam pet vila, jednu u Monte Karlu, drugu na Dedinju, treću na toj jednoj lokaciji, četvrtu ne znam u Španiji.

Pročitajte: Jovana Jeremić upecala zlatnu koku- Biznismen Dragan ne štedi, evo šta je kupio voditeljki

– Znači ja, volim da budem gazdarica, ja sam ćerka gazde i ceo život kao klinka sam bila gazdarica- izjavila je voditeljka.

Još iz kategorije