Treba da uradi samo jedno: Jovana Jeremić dobila 120. 000 evra na poklon

19.04.2024

19:00

By

Zarada Jovane Jeremić

ATA IMAGES

Jovana i Dragan

Poklon Jovane Jeremić izazvao dosta komentara

Poznata televizijska voditeljka,  Jovana Jeremić, uskoro će započeti novo poglavlje života useljenjem u luksuznu kuću u Grockoj, koja će nositi naziv „Vila Jovana“.

Ova nekretnina je poklon od njenog dečka, uspešnog biznismena Dragana Stankovića, koji je oduševio Jovanu svojim velikodušnim gestom i omogućio joj da samostalno opremi njihov budući dom.

Poklon Jovane Jeremić izazvao dosta komentara u javnosti

Jovana je pokazala izuzetan ukus i brzu odlučnost prilikom opremanja „Vile Jovana“. Za samo dve nedelje, potrošila je impresivnih 70.000 evra na nameštaj, belu tehniku, kupatilo, električne uređaje i oazu pored bazena. Njen izbor opreme je bio vrlo ozbiljan, a Dragan joj je pružio potpunu slobodu u tom procesu.

Poklon Jovane Jeremić

– Nekretnina koja će nositi ime „Vila Jovana“ bio je poklon koji je oduševio Jovanu i samim tim, Dragan joj je dao slobodu da njihov budući kutak opremi kako ona želi. Iako je ona bila spremna da finansijski učestvuje u opremanju, on joj to nije dozvolio, već je odrešio kesu i rekao joj da je njena briga samo da izabere i naruči.

Pročitajte: Sloboda Mićalović završila u bolnici- Glumica priključena na infuziju

– Ona je to shvatila dovoljno ozbiljno i za samo dve nedelje potrošila je 70.000 evra na nameštaj, belu tehniku, kupatilo, električne uređaje i oazu pored bazena – govori izvor.


Pročitajte: Jovana Jeremić upecala zlatnu koku- Biznismen Dragan ne štedi, evo šta je kupio voditeljki

– U okviru luksuzne nekretnine Jovana pored bazena ima i voćnjak i pogled na reku, čime je dobila inspiraciju da osmisli sopstvenu oazu mira i dvorište iz snova.

Poklon Jovane Jeremić

Jovana Jeremić i Draganinstagram

– Osim eksterijera, planira potpunu rekonstrukciju unutrašnjosti vile, nove boje zidova, nove podove, prozore i vrata. Rekonstrukcija nekretnine će koštati dodatnih 50.000 evra, a sudeći po tome šta je sve Jovana zamislila za dvorište, dupliraće taj trošak – tvrdi sagovornik za Alo.

Još iz kategorije