Jovana Jeremić uhvaćena u zagrljaju Draganovih sinova: Mihajlo i Miloš – lekovito je…

10.04.2024

21:04

By

Sinovi dečka Jovane Jeremić

ATA IMAGES

Jovana Jeremić

Sinovi dečka Jovane Jeremić prihvatili su voditeljku u porodici

Sinovi dečka Jovane Jeremić, Mihajlo i Miloš Stanković, i te kako su zadovoljni vezom svog oca Dragana Stankovića. A tome u prilog ide i poslednja objava voditeljke Jovane Jeremić na društvenim mrežama.

Sinovi dečka Jovane Jeremić nemaju ništa protiv veze svog oca sa voditeljkom

Naime, sinovi dečka Jovane Jeremić već su upoznali voditeljku, ona je bila i na svadbi jednog od njih, a više ne propušta nijedno porodično okupljanje porodice Stanković. Sada u prilog svemu tome ide i post koji je Jovana Jeremić posvetila upravo Mihajlu i Milošu.

Sinovu dečka Jovane Jeremić

Jovana i Dragan sa sinovimaInstagram

– Da mi je neko rekao da će moja životna priča imati ovakve ljude u svojoj fabuli, ne bih verovala. Moja porodica. Fali još Lea, ali ona je kod bakice Olge. Elem, ne može jedna majka sve da rodi, ali Bog može ljude sa istom dušom da spoji i veže – započela je Jovana, pa nastavila u istom maniru:

Pročitajte i – Šok otkriće o Stanislavu Panteri – Luksuz i bogatstvo su laž, Krofak u dugovima do guše

– Kada volite osobu sa kojom ste, onda volite sve što je njegovo i sve što on jeste i predstavlja. Mihajlo i Miloš, moje velike podrške, moja dva iskrena i velika prijatelja. Hvala ti Dragane na svemu što si uneo u moj žviot. Lekovito je. Volim te ljubavi. PS. Počeli smo da ličimo jedno na drugo. Tvoja ljubav, kraljica tvog srce i tvoja lavica – napisala je Jeremićeva u znak zahvalnosti za sve što za nju čine sinovi dečka Jovane Jeremić koja u poslednje vreme daje savete mnogim poznatima, čak i Karleuši.

Pročitajte i – Jovana Joksimović se izlanula o Željkovoj ćerki – Nisam ja njoj ni mama, ni drugarica

Podsetimo, Jovana Jeremić obelodanila je pre nekoliko meseci vezu sa Stankovićem. Ona ne krije da je Dragan čovek njenog života koji joj ispunjava sve želje, a čak joj je kupio i ogroman plac sa bazenom za koji uveliko svi znaju da je to vila Jovane Jeremić.


IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije