Jovana Jeremić upecala zlatnu koku: Biznismen Dragan ne štedi, evo šta je kupio voditeljki

09.04.2024

18:00

By

Vila Jovane Jeremić

instagram

Jovana Jeremić i Dragan

Vila Jovane Jeremić poklon je od njenog novog dečka Dragana Stankovića

Voditeljka Jovana Jeremić već nekoliko meseci uživa u vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem. Ona ne krije koliko je ponosna na svog partnera jer je sposoban, ostvaren i imućan, a koliko je zaista bogat dokazuje vila Jovane Jeremić koju je dobila na poklon od svog dragog.

Vila Jovane Jeremić je novo iznenađenje koje je voditeljki priredio novi dečko Dragan Stanković

Naime, kako se voditeljka pohvalila medijima, Dragan se baš otvorio i izvan Beograda pazario plac na kojem se upravo renovira vila Jovane Jeremić s prelepim pogledom na reku.

Vila Jovane Jeremić

Jovana i Draganinstagram/jeremicjovana

Naime, kako mediji prenose, Stanković je kupio plac van Beograda, a izgradnja je uveliko u toku. Sve će biti sređeno po ukusu popularne voditeljke, pa će to biti oaza mira za Dragana, Jovanu i njenu ćerlicu Leu.

Pročitajte i – Porodica van sebe od straha – Filipu pozlilo na Prijinom nastupu, ovo su detalji

Kako je voditeljka priznala za medije, vila Jovane Jeremić simbolično će se zvati „Vila Jovana“ po njenom imenu za koje, da se ne lažemo, znaju svi u Srbiji. Jovana, inače, neretko govori koliko je ispunjava ljubav sa Draganom za kojeg tvrdi da je njena srodna duša, a takođe deli i savete poznatim pevačicama i drugim javnim ličnostima.

Pročitajte i – Fatalna veza urnisala trudnu Katarinu Živković – Jedva se otarasila budale

– Dragan i ja zajedno prevazilazimo sve poteškoće. Mi smo bukvalno lice i naličje istog novčića, isti smo. I onda stvarno kada nađeš tu idealnu polovinu, ja sam toliko zahvalna gospodu Bogu na svim stvarima što mi je dao, toliko me je blagosiljao, toliko mi je dao darova u životu. Ogromnu karijeru, dete koje je prepametno, preslatko. Dva muža, pošto je meni Dragan faktički vanbračni partner, znači dva muža, dve svekrve. Kada sa 33 godine doživiš da si se ostvario na svim poljima, to je blagoslov – navela je Jeremićeva koja još uvek ne razmišlja o udaji, ali ni o proširenju porodice.


 

 

Još iz kategorije