Porodica van sebe od straha: Filipu pozlilo na Prijinom nastupu, ovo su detalji

09.04.2024

15:00

By

Filipu pozlilo na Prijinom nastupu

Dragan Gajić

Filipu pozlilo na Prijinom nastupu

Kako prenose domaći mediji, Filipu Živojinoviću naglo se slošilo nakon koncerta njegove supruge Aleksandre Prijović u novosadskom „Spensu“ u nedelju uveče.

Filipu pozlilo na Prijinom nastupu u Novom Sadu

Naime, Aleksandra je bila završila koncert, publika je počela da izlazi, a Filip i ona su krenuli ka automobilu kada je Živojinoviću pozlilo:

– Sve je bilo normalno, Aleksandra je završila koncert i Filip i ona su u pratnji obezbeđenje krenuli ka izlazu. Išli su ispred nas kad se Filip srušio kao pokošen. Aleksandra je počela da kuka, da plače, a njega su polivali vodom.

Koncert Aleksandre Prijović u Nišu

– Obezbeđenje ga je unelo u njegov automobil i negde odvezlo, a Aleksandru su vratili u halu, verovatno da bi se presvukla i što pre pridružila suprugu. Ne znam šta se dalje dogodilo i da li je nešto ozbiljno ili je Filipu samo pozlilo od vrućine s obzirom na to da je bilo dosta toplo – kazao je izvor.

Pročitajte: Duško Tošić napustio vilu na Dedinju u kojoj živi sa Jelenom- Bivši fudbaler je ovde pronašao mir

Mediji su pokušali da  stupe u kontakt sa Aleksandrom i Filipom povodom ovog događaja, međutim, oni se nisu oglašavali.


Ipak, prema informacijama Filipu se zdravstveno stanje ubrzo stabilizovalo, a navodno sve je posledica napornog rada na organizaciji velikog broja koncerata, posebno poslednjih u Novom Sadu.

dadilja aleksandre prijović

Podsećanja radi, u poslednje vreme mnogo se spekuliše o tome da li je Aleksandra u drugom stanju, kada će biti, da li planiraju proširenje porodice, a sada je Aleksnadra Prijović progovorila o prinovi i otkila čak i kog bi pola volela da bude beba.

Pročitajte: Pročulo se da je Aleksandra Prijović trudna- Mama Borka se hitno oglasila ; Jedva čekam

– Ja bih volela devojčicu. Mislim, najvažnije je da je dete živo i zdravo i da sve bude kako treba. Ali kada bih mogla da biram, volela bih devojčicu – iskreno je odgovorila pevačica.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije