Ovo su svi čekali: Aleksandra Prijović javno progovorila o prinovi, pomenula i pol bebe

02.03.2024

11:00

By

Prijin sin

Ata images

Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović o prinovi otvoreno progovorila

U poslednje vreme mnogo se spekuliše o tome da li je Aleksandra u drugom stanju, kada će biti, da li planiraju proširenje porodice, a sada je Aleksnadra Prijović progovorila o prinovi i otkila čak i kog bi pola volela da bude beba.

Aleksandra Prijović o prinovi o temi o kojoj se u poslednje vreme mnogo priča

Aleksandra Prijović je gostujući u emisiji „Ceca šou“ odgovarala na pitanja gledalaca kada joj je postavljeno i jedno o prinovi i tome da li bi više volela da dobije dečaka ili devojčicu.

Iako se u poslednje vreme sve više priča o tome, Aleksandra Prijović o prinovi je sada iskreno otkrila:

– Ja bih volela devojčicu. Mislim, najvažnije je da je dete živo i zdravo i da sve bude kako treba. Ali kada bih mogla da biram, volela bih devojčicu – iskreno je odgovorila Aleksandra.

– To je lepo, imati i dečaka i devojčicu – nadovezala se Ceca.

Pročitajte i: Pojavile se šokantne tvrdnje: Otkriveno zašto je Janjuš sa Aneli, sve izašlo na videlo

Aleksandra nije dalje produbljivala ovu temu o kojoj se mnogo spekuliše.


Podsetimo, Aleksandra je u braku sa Filipom Živojinovićem od 2018. godine. Oni su u braku dobili sina Aleksandra koji ima četiri godine i sada mamu prati na nastupima, a publika je imala priliku da ga vidi i na maminim koncertima kada je izlazio na binu.

Aleksandra Prijović o prinovi

Aleksandra Prijović i Filip ŽivojinovićBojan Vuković

Odmah po Aleksandrovom rođenju Prija je pričala o svom nalsedniku te istakla koliko joj je Filip pomagao prvih dana s obzirom na to da se porodila carskim rezom.

Pročitajte i: Pročulo se da je Aleksandra Prijović trudna: Mama Borka se hitno oglasila – Jedva čekam

-Mislim da sam se snašla odlično, iako sam puno razmišljala o tome kako ću se snaći. On mi najviše pomaže, mi smo 24 sata zajedno i sa bebom. U početku je on bio više budan, jer je hteo da odmaram i da ležim. Prvih 10-15 dana je on više presvlačio bebu i hranio i čuvao ga. Carski rez je bio u pitanju i morala sam da ležim, da odmaram. Beba više liči na Filipa za sada – rekla je Aleksandra malo posle porođaja u emisiji „Premijera“ i dodala kada planiraju drugu bebu:

– Ne treba da bude velika pauza u svakom slučaju, ali to će za nas biti veliki blagoslov kada god da se desi, nećemo žuriti nigde.

IZVOR: Blic

Još iz kategorije