Fatalna veza urnisala trudnu Katarinu Živković: Jedva se otarasila budale

06.04.2024

19:00

By

Majka Katarine Živković

ATA IMAGES

M.K./ATAImages

Majka Katarine Živković otvorila dušu o pevačici i njenom partneru

Pevačica Katarina Živković čeka bebu sa partnerom sa kojim je dugi niz godina u vezi, međutim, o njemu javnost ne zna ništa. Kako je pevačica objasnila, on je taj koji ne voli da se eksponira i ona tu njegovu odluku poštuje. Međutim, sada je majka Katarine Živković otkrila pravu istinu o ljubavnom životu zvezde Granda.

Majka Katarine Živković iznela detalje o ljubavnom životu svoje ćerke

Naime, majka Katarine Živković prisetila se veze iz koje se pevačica teško izvukla i koja je i te kako loše utičala na nju. Prema njenim rečima, Katarina se jedva rešila prošlog partnera i trebalo joj je mnogo vremena da se sabere i nastavi dalje sa novim dečkom koji je za mnoge ostao tajna.

Majka Katarine Živković

– Imala je jednu vezu koja se meni nikako nije dopala i kada su raskinuli, bilo mi je žao jer je plakala, a ja sam umirala od smeha – izjavila je Verica, majka Katarine Živković i dodala:

Pročitajte i – Jovana Jeremić otišla u manastir – Voditeljka napustila biznismena, uhvaćena sa drugim muškarcem

– Ona kaže: „Mama, pa kako možeš?“, a ja kažem: „Sine, otarasila si se budale, fuj, niste ni bili par“. I onda ona počinje da se smeje, a to je bilo bukvalno jedan, dva po ponoći. I nas dve smo se toliko smejale, a ja sam joj rekla: „Ajde, sine, ti kad skuvaš kafu mami, onako fino…“, ona otišla, skuvala kafu i promenili smo temu. Mislim da sam u tom momentu ja bila njen oslonac da dođe sebi i nastavi dalje – dodala je majka Katarine Živković, a potom se prisetila i zeta Baneta sa kojim je Kaća započela vezu na „Farmi“ kada je bila rijaliti takmičarka.

Majka Katarine Živković

Katarina ŽivkovićDragan Gajić


– Taj život sa Banetom, pa okej, bili smo i kod njih gore, kad su stanovali u Tošinom Bunaru, bila veza, prekinuli, sve okej, krenuo je svako svojim putem.

Pročitajte i – Melina se na sva usta hvalila ko joj je švaler – Namerno je htela da Haris sve sazna

Podsetimo, pevačica je pre dva meseca potvrdila da je u drugom stanju. Tada je Kaća navela i da se povlači na neko vreme zbog trudnoće, ali ni tom prilikom nije ni reč otkrila o svom partneru. Samo je jednom prilikom rekla da je uz njega srećna i da blista.

IZVOR: Starmagazin, Blic

SLIKE: ATA IMAGES/Dragan Gajić

Još iz kategorije