Melina se na sva usta hvalila ko joj je švaler: Namerno je htela da Haris sve sazna

05.04.2024

21:15

By

Istina o preljubi Meline Džinović

Bojan Vuković

Melina Džinović/B.V.

Istina o preljubi Meline Džinović, komšije raskrinkale kreatorku

Desetak dana nakon što se folk pevač zvanično razveo od supruge s kojom je bio 24 godine u braku, pojavila se istima o preljubi Meline Džinović. Naime, upravo je Haris Džinović prvi obelodanio da ga je supruga navodno, varala, a sada su o njoj razvezale jezik i njene nove komšije.

Istina o preljubi Meline Džinović, pojavili se novi detalji o razvodu od Harisa

Odmah nakon što su se zvanično razveli, Haris je dao intervju za medije, okupljene ispred suda gde je bilo ročište. Pevač je tada bez zadrške istakao da je Melina ta koja je učinila prevaru, te da je napustila porodičnu vilu na Senjaku i napomenuo i činjenicu da ga je varala, a sada se pojavila i navodna istina o preljubi Meline Džinović o kojoj bruje svi mediji i estradni kuloari.

Istina o preljubi Meline Džinović

Melina DžinovićBojan Vuković

Kako prenosi portal „Alo“ istina o preljubi Meline Džinović bila je poznata mnogima i pre nego što su mediji saznali da se pevač i kreatorka razvode, međutim, tek sada su svi detalji dospeli u javnost.

Pročitajte i – Ceca obelodanila sve o Anastasiji i trudnoći – Svi su čekali da ona iznese pravu istinu

Prema rečima izvora pomenutog portala, Melina je u vezi sa dve godine starijim moćnikom koji važi za jednog od moćnijih biznismena Srbije. A kako još navode, u pitanju je jedan od poželjnijih muškaraca Beograda, pa ne čudi što je u javnost dospela istina o preljubi Meline Džinović.

Istina o preljubi Meline Džinović

Melina u provoduB.V.


Jedna komšinica, koja je želela da ostane anonimna govoreći za medije, istakla je da se za Melininog dečka, navodno, znalo i dok nije došla prešla u stan u kom sada živi sama, kao i da se, navodi portal Alo, i sama hvalila da, navodno, ima „švalera“, a o kojem je, navodno, najviše pričala u teretani u koju je redovno išla na treninge.

Istina o preljubi Meline Džinović

Haris DžinovićM.P./ATAImages

Pročitajte i – Jedino ova žena zna prave detalje o razvodu – Sestra Meline Džinović krije pravu istinu

– Po gradskim krugovima se znalo da ona ima dečka. Pa i sama je o njemu pričala, nije krila… Melina se poverila prijateljima o njemu. Svi u teretani, gde trenira su znali. Taj čovek ju je čak i dovozio na treninge. Mislim da je ona to i pričala kako bi priče došle do Harisa. Ovde sam je videla dva puta otkada je došla, ali tog čoveka ne. Kažu da je neki biznismen i da je pun kao brod – rekla je nova komšinica Meline Džinović, prenosi portal Alo.

 

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: Ata Images/Bojan Vuković

Još iz kategorije