Potvrdila da je u petom mesecu i da zna pol bebe: Trudna Katarina Živković se povlači, a evo šta kaže o vereniku

20.03.2024

09:03

By

Trudna Katarina Živković

screenshot tv pink

Katarina Živković

Trudna Katarina Živković progovorila o bebi i vereniku

Pevačica Katarina Živković sinoć je gostovala u emisiji „Amidži đou“ kada je prvi put potvrdila da je u drugom stanju. Trudna Katarina Živković je otkrila da zna i pol bebe, a najavila je i da se povlači sa scene.

Trudna Katarina Živković se povlači sa scene

Katarina je nedavno otkrila da je u emotivnoj vezi već šest godina, a kako je istakla o svom partneru ne želi da priča. On nije deo javnosti i ne želi da ga eksponira.

– Ovo je moje prvo i poslednje oglašavanje na ovu temu. Povlačim se u ilegalu. Strah da sve bude kako treba je veći od želje da se svima pohvalim – počela je Kaća i dodala:

– U petom sam mesecu. Zaslužila sam da se povučem, ovo je blagoslov od Boga. Završila sam album, imala sam druge planove, ali ovaj mali život je prioritet. Želela sam da sakrijem muškarca i želim da tako ostane do kraja. To mi ne odgovara, da se zna. Ne volim da pričam o privatnosti, on nije iz javnog sveta.

Pročitajte i: Za mesec dana smršala je 8,5 kilograma, pitate se kako? Ovo je tajna Cece Ražnatović za savršenu liniju

Katarina nije želela da otkriva ni da li je psten koji sija na njenoj ruci verenički, a progovorila je i o tome da li se plaši da će se ugojiti u trudnoći.

Trudna Katarina Živković

Katarina Živkovićscreenshot tv pink


– Ne plašim se da ću se ugojiti. Sve je to normalno. Želim da budem posvećena sebi i svom zdravlju, samo da provedem ovaj period što bezbrižnije moguće. Moja je želja da privatnost čuvam za sebe, mislim da mi to polazi za rukom. Partnera neću predstaviti javnosti, to je moja želja, volela bih da moji dragi ljudi ne budu javne ličnosti. Kako on gleda na moju karijeru? Neću vam reći – kazala je pevačica za „Blic“ i dodala:

Pročitajte i: Katarina Živković ima novog dečka: Ovaj lepotan je zaveo pevačicu, priznala sve

– Sama sam donela odluku da se povučem, ali sam dobila podršku od menadžera i dragih ljudi. Kao da mi je pao kamen sa srca. Ovde sam stavila tačku, rekla sam šta se dešava, dostojanstveno se povlačim. Ovo je najlepša stvar na svetu. Ovo mi je prioritet.

– Znam pol deteta, ali bih stavila tačku na sve priče o trudnoći, o polu, imenu deteta, dalje ne bih da otkrivam, zaista. Moji dani će sad da izgledaju prelepo. Pa, prelepo. Publika neka me se malo zaželi. Da li je ovo verenički prsten? Mislite o tome – zaključila je Katarina za pomenuti medij.

Još iz kategorije