Za mesec dana smršala je 8,5 kilograma, pitate se kako? Ovo je tajna Cece Ražnatović za savršenu liniju

18.03.2024

15:03

By

Tajna Cece Ražnatović

Ata images

Ceca

Tajna Cece Ražnatović za savršenu liniju

Svetlana Ceca Ražnatović imala je različite periode u životu, a u nekim od njih kuburila je i sa viškom kilograma, ipak, mora se priznati da je to stvarno bilo retko. Probala je da se repi viška na mnogo načina, a sada je otkrila kako izgleda bolje nego ikada. Ovo je tajna Cece Ražnatović za vitku liniju koju možete imati i vi.

Tajna Cece Ražnatović kako da za mesec dana izgubite mnogo kilograma

Pevačica Svetlana Ceca Ražantović je sama odabrala način kako da se izbori sa kilogramima koji su ženama uvek problem. Ona je sada otkirla koja je to tajna kojom je dovela liniju do savršenstva.

Pročitajte i: Nekretnina od 500.000 evra: Pevačica sa suprugom milionerom uživa u luksuzu, a tek da vidite sobu ćerke Nadice Ademov

– Jesam dovela svoju liniju onako do perfekcije, ali bez ikakvih rigoroznih dijeta, bez ovih što se bodu, ozempika, čuda, to je sad jako popularno i jako opasno, nezdravo i direktno utiče na štitnu žlezdu i na pankreas. S tim se ne treba igrati. Jer taj lek u stvari koriste dijabetičari – istakle je Ceca a onda nastavila:

– Nije ni bitno. Ja sam jednostavno odlučila da posle sedam ne jedem ništa i samo da konzumiram vodu. I jednom prilikom sam rekla i ponekad neko pivce. I onda su me pitali kako pijem pivo kad to goji. Ja kažem, mene ne goji, mene pivo voli, ali zaista to je.

Tajna Cece Ražnatović

– I meni je to pošlo za rukom i ja sam skinula 8,5 kilograma za mesec dana, a da nijedne sekunde nisam gladovala, jela sam šta god sam htela. Najkasnije, znači pola 8, 8 uveče, nema više unosa hrane i meni se to pokazalo. To je kao autofagija – kaže Ceca i dodaje:


Pročitajte i: Ovo Ceca voli: Specijalitet je i papreno je skup u restoranima, a možete ga spremiti sami

– I onda ujutru ustajem u 8, pola 9, doručak, pokretanje metabolizma i to je to. I fizička aktivnost. Treniram ili ako ne stignem na trening, ja odradim brzi hod na traci da pokrenem telo, metabolizam. Ako ležiš non-stop, ne može da ti se ubrza metabolizam.

IZVOR: Telegraf

Još iz kategorije