Katarina Živković ima novog dečka: Ovaj lepotan je zaveo pevačicu, priznala sve

31.01.2024

10:15

By

Majka Katarine Živković

ATA IMAGES

M.K./ATAImages

Katarina Živković ima novog dečka

Pevačica i nekadašnja učesnica takmičenja „Zvezde Granda“, Katarina Živković, potvrdila je da ima novog dečka.

Ona je istakla da je već dugo u ozbiljnoj vezi sa muškarcem koga krije daleko od očiju javnosti.

Katarina Živković ima novog dečka, pevačica sve iznela u javnost

– Zaljubljena sam i ljubav mi je uzvraćena od strane jednog divnog muškarca, za kog slobodno mogu da kažem da je ljubav mog života, da je moja podrška, da je moj mentor – rekla je tom prillikom Katarina.

– Od njega sam dosta učila i učim još uvek, tako da sam jako srećna što ga imam – dodala je pobednica rijalitija „Farma“, dok je ranije pominjala da traga za idealnim muškarcem.

Podsetimo, Katarina je, nedavno pričala o počecima u muzici.


– Dva puta sam se prijavljivala za „Zvezde Granda“. Prvi put kada sam imala četrnaest godina kada nisam prošla, drugi put sa sedamnaest i tada sam prošla. Nisam ušla u finale, ali Bog me je pogledao, imala sam tu neku ludu sreću i Saša Popović je prepoznao moj talenat i shvatio da ne treba da me pusti tako lako. – rekla je pevačica za „Grand“.

Pročitajte: Kaća Živković zabila nož u leđa Kiji, a za SVE je kriv Sloba!

Inače, pevačica je nedavno imala zdravtvsenih problema zbog kojih je morala otkazati nastupe. Kako je istakla non-stop radi, a zdravlje joj se svakodnevno narušava, odlučila je da stavi tačku i otkaže sva snimanja.

– Ova nasmejana lutkica u poslednje vreme muči muku sa po malo narušenim zdravstvenim stanjem, lošim imunitetom, malaksalošću i suvim kašljem. Zadala sam sebi poslovne rokove i spotove za novi album koje moram da završi do Nove godine, a u obaveze koje ima, naravno, ulaze i mnogobrojni zakazani nastupi koji su sastavni deo života ove „kilave“, ali simpatične lutkice koja je i pod velikim stresom dok se svim silama trudi da se to na sceni ne vidi, ali organizam oseća – napisala je Kaća na Instagramu.

Još iz kategorije