Katarina Živković hitno otkazala sve nastupe: Pevačici ugroženo zdravstveno stanje

05.12.2023

21:00

By

Majka Katarine Živković

ATA IMAGES

M.K./ATAImages

Zdravstveno stanje Katarine Živković je ugroženo

Pevačica Katarina Živković je zabrinula fanove kada se oglasila na društvenim mrežama i otkrila da joj je zdravstveno stanje narušeno.

Zdravstveno stanje Katarine Živković zabrinulo fanove

Kako je istakla  non-stop radi, a zdravlje joj se svakodnevno narušava, odlučila je da stavi tačku i otkaže sva novogodišnja snimanja.

– Ova nasmejana lutkica u poslednje vreme muči muku sa po malo narušenim zdravstvenim stanjem, lošim imunitetom, malaksalošću i suvim kašljem. Zadala sam sebi poslovne rokove i spotove za novi album koje moram da završi do Nove godine, a u obaveze koje ima, naravno, ulaze i mnogobrojni zakazani nastupi koji su sastavni deo života ove „kilave“, ali simpatične lutkice koja je i pod velikim stresom dok se svim silama trudi da se to na sceni ne vidi, ali organizam oseća – napisala je Kaća na Instagramu i dodala da mora redovno da ide na terapije:

Pročitajte: Rada zauzela stranu u ratu Milice i Ane, a imala je žestoku poruku- Ona glumata i privlači pažnju

Zdravstveno stanje Katarine Živković

– Kako bih se koliko toliko sačuvala i što pre oporavlila trudim se da što više odmaram, meditiram, odlazim na akupunkturu, primam vitaminske infuzije i lečim se kvantnom medicinom. Nisam u stanju da gostujem u Novogodišnjim emisijama, nadam se da će me moji dragi prijatelji novinari i voditelji sa kojima sarađujem razumeti i da ćemo se družiti sledeće godine sa novim pesamama. Zdravi, lepi i rasterećeni. Volim vas i još jednom hvala na razumevanju – napisala je Katarina u svojoj objavi.


Još iz kategorije