Rada zauzela stranu u ratu Milice i Ane, a imala je žestoku poruku: Ona glumata i privlači pažnju

23.06.2022

11:00

By

Otac Rade Manojlović

Dragan Gajić

Rada Manojlović zauzela stranu kada je u pitanju rat Milice i Ane

Pevačica Rada Manojlović rešila je da se javno oglasi povodom skandala Ane Nikolić i Milice Pavlović zbog pesme „Provereno“.

Ana i MIlica

 

Rada Manojlović žestoke reči uputila Milici Pavlović

Milica Pavlović je odlučila da tuži Anu zbog toga što je njenu pesmu pevala na nastupima sa izmenjenim tekstom i najavljivala je kao svoju.

-Ovo je zaista nebulozna tema za bilo kakav komentar, ali radi promocije tih pesama da ispoštujemo priču ako insistirate da bilo šta pričam. Ništa to nije novo. Meni je čak otet ceo album „Bred Pit“. Pa nisam cvilela ni privlačila pažnju, glumatala niti lajala na kolege, kao što to Milica radi. Sramota – kazala je sada Rada Manojlović.


Ne razumem čemu drama kad su svi na dobitku – dodala je Manojlovićeva za „Skandal“.

 

Takođe, juče se oglasila i Katarina Živković koja je imala sličnu reakciju kao i Rada.

-Mogu samo da je pitam što ona mene nije javno podržala kada sam se prepucavala sa dotičnom budaletinom koja je prozvala sve pevačice, nego je mudro ćutala. Sad, kada je njen lični interes u pitanju, dala je sebi za pravo da nam zamera što je niko nije podržao – kazala je Katarina, koja se nedavno javno sukobila sa Tamarom Đurić i voditeljkom Sanjom Marinković.

E pa, draga moja drugarice, koleginice, sugrađanko iz grada odakle smo obe, ima jedna poslovica: „Ne brani se kuća kad ti se zakuca na vrata, već se kuća brani na obodu naselja i granici“ – zaključila je  Živkovićeva.

IZVOR: Scandal

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije