Sloboda Mićalović završila u bolnici: Glumica priključena na infuziju

28.04.2024

12:00

By

Zdravlje Slobode Mićalović

ATA IMAGES

Glumica Sloboda Mićalović

Zdravlje Slobode Mićalović je najvažnije za poznatu glumicu

Glumica Sloboda Mićalović zabrinula je prošle nedelje sve svoje fanove i pratioce na Instagramu. Naime, ona je sve njih zbunila poslednjom objavom, pa su svi pomislili da je zdravlje Slobode Mićalović ugroženo.

Zdravlje Slobode Mićalović nema nikad poteškoća jer ona sama vodi računa

Naime, Sloboda je objavila fotografiju iz bolnice na kojoj se jasno vidi da je priključena na infuziju, pa nije ni čudo što su mnogi pomislili da zdravlje Slobode Mićalović nije u redu, kao i da lepa glumica ima nepoznate tegobe i probleme.

Zdravlje Slobode Mićalović

Sloboda MićalovićInstagram

Međutim, kada je shvatila da su svi zabrinuti i strepe da je zdravlje Slobode Mićalović ugroženo, glumica se ponovo putem Instagrama oglasila i napisala da nema razloga za brigu, kao i da je sve u najboljem redu.

Pročitajte i – Ovo je tajna Slobode Mićalović – Lepa glumica ima poseban način ishrane

– Ne brinite, ovo su samo vitamini. Hvala na brizi – napisala je glumica na svom Instagram nalogu i tako umirila sve svoje verne pratioce.

Po svemu sudeći, Sloboda je rešila da slobodno vreme provede tako što će se posvetiti sebi i jačanju svog imuniteta, pogotovo zbog mnogobrojnih profesionalnih obaveza koje ima i za koje joj je neophodno da bude odmorna, zdrava i otporna.


Pročitajte i – Boba je u ovome bolji i od Brene – Više nije tajna kakav je majstor

Inače,  Sloboda pije i mnogo vode jer smatra da je hidratacija neophodna svakome ko želi da održi lepotu. I to nije reč o bilo kakvoj vodi, naprotiv. Reč je o specijalnoj brezinoj vodi koja i te kako utiče na izgled Slobode Mićalović.
O izgledu glumice, podsetimo, nedavno su govorile i komšije Slobode Mićalović.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije