Ovo je tajna Slobode Mićalović: Lepa glumica ima poseban način ishrane

09.04.2024

17:00

By

Bivši momak Slobe Mićalović

ATA IMAGES

Sloboda Mićalović

Ishrana Slobode Mićalović održava vitku liniju glumice

Mnoge dame pitaju se na koji način lepa glumica Sloboda Mićalović postiže da ostane tanka i vitka. A verovali ili ne, nije reč o dijetama i izgladnjivanju. U pitanju je posebna ishrana Slobode Mićalović koja odgovara po svemu poznatoj glumici.

Ishrana Slobode Mićalović zanima sve dame koje se dive njenoj lepoti

Kako su mediji preneli, ishrana Slobode Mićalović podrazumeva zdrave i česte obroke i ne predstavlja nikakve poteškoće u smislu izgladnjivanja i odricanja. Osim toga, Sloboda je i te kako aktivna i bavi se sportom.

Ishrana Slobode Mićalović

Antonio Ahel/ATAImagesATA IMAGES

S obzirom na to da je okupirana profesionalnim obavezama, što pred kamerama, što u pozorištu, Sloboda Mićalović uglavnom nema dovoljno vremena da sedne za sto i ruča sa porodicom, ali to nadoknađuje zdravim i izbalansiranim obrocima koje za nju priprema jedna nutricionistkinja iz Novog Sada. Njoj je lepa glumica poklonila puno poverenje, jer ona kreira namirnice koje odgovaraju njenom organizmu i metabolizmu, pa je to svojevrsna ishrana Slobode Mićalović.

Pročitajte i – Boba je u ovome bolji i od Brene – Više nije tajna kakav je majstor

Osim ishrane i aktivnosti, Sloboda pije i mnogo vode jer smatra da je hidratacija neophodna svakome ko želi da održi lepotu. I to nije reč o bilo kakvoj vodi, naprotiv. Reč je o specijalnoj brezinoj vodi koja i te kako utiče na izgled Slobode Mićalović.

Pročitajte i – Suzana Mančić pokazala umeće svoje bake – Bez ovoga ne može da se zamisli nedeljni ručak

– Brezina vodaje jedinstvena, prirodno čista voda koja nastaje istakanjem iz stabla breze u rano proleće. Jedna je od retkih fitoproizvoda koji istovremeno stimulišu oba organa koji pročišćavaju telo – jetru i bubrege. Brezina voda је dar prirode za detoksikaciju, ubrzavanje metabolizma i čišćenje kože. Ona čisti i oporavlja organizam, osvežava i krepi – jedan je od korisnih saveta koji se može pročitati na Instagram profilu kompanije koja priprema obroke lepoj glumici, te verujemo da joj dostavljaju i ovu posebnu vodu.
Podsećanja radi, nedavno su komšije Slobode Mićalović govorile o lepoj glumici i one su tada najpre istakle koliko se svi oduvek dive njenoj lepoti.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije