Ponovo se dogodilo ono čega su se plašili: Loše vesti u domu Anastasije i Gudelja

24.04.2024

11:04

By

Povreda Nemanja Gudelja

instagram

Povreda Nemanja Gudelja zabrinula sve

Srpski fudbaler Nemanja Gudelj imao je u ponedeljak uveče utakmicu sa Seviljom protiv Majorke. Tom prilikom se ponovo povredio  zabrinuo kako sve u klubu tako i celu porodicu.

Povreda Nemanja Gudelja zabrinula sve, Sevilja izdala hitno saopštenje

Njegov klub je tim povodom izdao saopštenje.

– Medicinska služba FK Sevilja saopštava da se, posle obavljenih odgovarajućih medicinskih pregleda, saznalo da je Nemanja Gudelj tokom sinoćnjeg meča protiv Majorke zadobio povredu zadnjeg roga unutrašnjeg meniskusa desnog kolena.

– Ovo je suprotno koleno od onog koje je operisano početkom godine. Konačna prognoza zavisiće od vrste intervencije kojoj se Gudelj podvrgne – stoji u klupskom saopštenju.

Pročitajte: Nakon navoda o trudnoći, odlučila da se više ne krije- Supruga Darka Lazića pokazala stomak

Takođe, postoji šansa da srpski reprezentativac bude spreman za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj koje nas očekuje od 14. juna do 14. jula.

Povreda Nemanja Gudelja


Kao što je poznato njegova supruga Anastasija uživa u Španiji. Ono što sve vreme zapravo zanima je u kakvim je odnosima sa Nemanjinima, što je pre nekoliko dana i pokazala kada je objavila fotograiju na kojoj su Nemanja i njegov otac, ali ono što je sve još više zanimalo je u kakvim je odnosima sa majkom is estrom svog supruga jer se dugo polemisalo o tome da su u svađi.

Pročitajte: Anastasija fotografijom sve otkrila- Šokantno kako izgleda Nemanja Gudelj posle operacije

Ipak, jedna fotografiju koju je postavio Nemanja pokazala je sve. U porodici je došlo do sklada i Anastasija se pomirila sa Gudeljevom porodicom, a svemu tome je naravno najviše doprineo sam Nemanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

On je podelio fotografiju tri najvažnije žene u životu, a može se primetiti da je porodica opet u sjajnim odnosima.

Povreda Nemanja Gudelja

Podsetimo, o svađi se ranije pisalo dosta, a razlog je navondo bio taj što su se mama i setsra Nemanje Gudelja mešale u njihov ljubavni odnos što Anastasija nije htela da dozvoli.

Još iz kategorije