Potukla se Anastasija Ražnatović: Sve se desilo zbog njene majke Cece

16.04.2024

12:00

By

Objava Anastasije Ražnatović

ATA IMAGES

Ceca i Anastasija Ražnatović

Ceca i Anastasija Ražnatović neguju blizak odnos majke i ćerke

Anastasija Ražnatović prošla je kroz pakao zbog skandala svoje majke Svetlane Cece Ražnatović.  Naime, ćerka folk dive ispričala je za medije o neprijatnosti koju je imala zbog majke.

Ceca i Anastasija Ražnatović otkrile tajnu o kojoj nikome nisu pričale

– Sećam se školskih dana tada, kada je mama bila kod kuće sa nanogicom. Imala sam 12 godina i pravila sam se potpuno luda. Kao da se ništa ne dešava, a novine su brujale. Mama je bila na svim naslovnim stranama. Pisalo se šta će biti, šta neće biti. Oduzeće nam kuću, uzeće joj starateljstvo… Imala sam sreću da u školi nije bilo zlonamerne dece koja bi me prozivala. U stvari, bila je ipak jedna devojčica – prisetila se Anastasija.

Ceca i Anastasija Ražnatović

Anastasija RažnatovićDragan Gajić

– Tada sam se prvi put potukla u školi, jer je uvredila mamu. Nešto je rekla za tu nanogicu. Iako sam mirna i staložena, kada je porodica u pitanju i kada se takav haos dešavao, preplavio me je bes. Kad ti neko udari na majku, a samo nju imaš… – ispričala je ona govoreći na temu Ceca i Anastasija Ražnatović.

Pročitajte i – Anastasija Ražnatović otkrila istinu o bebi – Devojčica je, imaće najbolje roditelje

Anastasija inače ne krije da je to jako težak i bolan period za nju i njenog brata, ali je srećom Cecina sestra Lidija bila tu za njih i od tada je i Veljko i Anastasija doživljavaju kao drugu majku.

Pročitajte i – Jelena Đoković povraćala tri dana – Novakova supruga se namučila zbog alkohola, a ni to nije sve

A koliko su Cecina deca vezana za tetku koja im je bila druga majka dok je Ceca bila iza rešetaka dokazuje Veljko koji je nedavno izjavio da je zapravo samo Lidija za njega majka:


– Ceca mi je kao otac, sa njom imam taj osnos, a Lidija je zauvek moja majka – rekao je Ražnatović koji ima istetoviran tetkin lik na telu, pa ne čudi što su Lidija i Ceca jedna drugoj najveća podrška.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije