Jelena Đoković povraćala tri dana: Novakova supruga se namučila zbog alkohola, a ni to nije sve

18.04.2024

12:04

By

Istina o Jeleni Đoković

ATA IMAGES

Jelena Đoković

Istina o Jeleni Đoković zbunila je mnoge Novakove poštovaoce širom sveta

Svima je poznato da Jelena Đoković vodi zdrav život, kao i da i te kako pazi o tome čime se hrani i ona i njena porodica. Ona insistira na zdravim navikama i tome se potpuno posvetila, ali i ona je imala susret sa porocima, o čemu govori nova istina o Jeleni Đoković.

Istina o Jeleni Đoković i njenim zdravim navikama izašla na videlo

Od kada je postala supruga najboljeg tenisera sveta, svima je bilo jasno da je istina o Jeleni Đoković transparentna i da o njoj nema nikakvih mračnih tajni. Drugim rečima, Jelena je žena koja je zaista onakva kako se i predstavlja i ništa ne krije od svojih pratilaca, a sport i zdrave navike su i njene zvezde vodilje, što je i očekivano budući da je udata za profesionalnog sportistu, trenira i aktivna je, a postala je vegan svojevremeno.

Istina o Jeleni Đoković

Jelena ĐokovićATA IMAGES

Naime, jedna ispovest Jelene Đoković jednom prilikom zbunila je sve. Ona je tada progovorila i o porocima  koje zaobilazi u širokom luku. Naime, supruga Novaka Đokovića otkrila je da ne konzumira čak ni kafu, te da ni na koji način ne unosi kofein u svoj organizam.

Pročitajte i – Pogledajte na koga liči ćerkica Cara i Aleksandre – Ovo su prve fotografije preslatke bebe

– Ne koristim kofein ni u kakvoj formi. Čak ni u zelenom čaju. Možda kafa ne predstavlja porok za većinu ljudi, ali meni je porok sve što bi moglo da kod mene izazove zavisnost koje ne bih mogla da se oslobodim. Nikad mi se nije dopadala pomisao da izgubim kontrolu nad svojim telom – istakla je Jelena, pa dodala:

Pročitajte i – Probudiće sva vaša čula – Parmigiana od patlidžana po receptu Slavice Rokvić će vas oduševiti

Jelena je otkrila da je jednom prilikom probala kafu, ali i alkohol i cigarete, međuti, njen organizam nije dobro reagovao ni na šta od navedenog.


– Nije mi se dopala. Zapravo, povraćala sam cele noći posle toga. Probala sam i cigaretu, pa povraćala celu noć. Probala sam i alkohol, povraćala tri dana i oslabila četiri kilograma za to vreme. Probala sam bar nekoliko puta – rekla je Jelena za portal „Zadovoljna.rs“.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije