Anastasija Ražnatović otkrila istinu o bebi: Devojčica je, imaće najbolje roditelje

18.04.2024

11:04

By

Objava Anastasije Ražnatović

ATA IMAGES

Anastasija

Objava Anastasije Ražnatović na Instagramu zbunila je sve njene pratioce

Cecina ćerka Anastasija Ražnatović imala je prošle godine bolan period kada je izgubila bebu zbog iznenadnih komplikacija. Ona od tada ne govori javno na tu temu, međutim, i te kako se raduje kada neko od njenih prijatelja ili iz porodice dobije prinovu, a tako je bilo i ovog puta, pa je objava Anastasije Ražnatović zbunila mnoge njene fanove.

Objava Anastasije Ražnatović pokrenula je ponovo priče o njenoj trudnoći

Naime, objava Anastasije Ražnatović tiče se porođaja njoj drage osobe, pa se Cecina ćerka oglasila s namerom da javno čestita prijateljici, međutim, kako su njeni pratioci videli fotografiju bebe na kojoj piše „It’s a girl“, odmah su na prvu pomislili da je reč o Anastasijinoj trudnoći, a onda su shvatili da je ipak reč samo o čestitkama, te da je ova objava samo podgrejala sumnje o njenoj trudnoći.

Objava Anastasije Ražnatović

AnastasijaInstagram

– Devojčica je, dobrodošla Stefani, imaćeš najbolje roditelje na svetu – napisala je Anastasija i tagovala prijateljicu koja se porodila.

Pročitajte i – Porodila se Aleksandra Nikolić – Evo koje su ime ona i Filip Car odabrali za naslednicu

Podsećanja radi, pred kraj prošle godine, Svetlana Ceca Ražnatović se oglasila i jasno svima stavila do znanja da joj je jedina želja da njena ćerka Anastasija i njen suprug Nemanja Gudelj postanu roditelji, što svakako priželjkuje i porodica Gudelj.

Pročitajte i – Zvezdan Slavnić ne može bez nje – Ona je moja najveća ljubav za ceo život

Bogdana i Veljko će dobiti trećeg sina, presrećni smo svi zbog njih… Što se mojih želja tiče, sve su uglavnom ispunjene, ja sebi sama ispunjavam želje – rekla je Ceca krajem prošle godine za „Telegraf“, pa nastavila:


Objava Anastasije Ražnatović

Ceca i Anastasija RažnatovićATA IMAGES

– Najviše bih volela da se u Novoj godini i moja ćerka Anastasija i njen suprug Nemanja Gudelj ostvare kao roditelji. Eto, to je moja najveća želja – iskrena je bila folk diva.

Podsećanja radi, Anastasija i Nemanja Gudelj venčali su se tajno prošle godine u jednom manastiru u Srbiji uz prisustvo najuže porodice i kumova.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije