Najlepše vesti u domu Anastasije i Nemanje: Cecina ćerka otkrila i ime bebe

02.04.2024

21:04

By

Objava Anastasije Gudelj

Objava Anastasije Gudelj podgrejala sumnje

Pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj su pre dva dana proslavili dve godine ljubavi,  a ono što je izazvalo dosta reakcija u javnosti jesu njihove objave na društvenim mrežama.

Objava Anastasije Gudelj podgrejala sumnje vezane za trudnoću

Naime, mnogi pratoci mlade pevačice su posumnjali da je ona u drugom stanju što se može videti na brojnim komentarima ispod njene fotografije gde je u društvu svog supruga.

Nakon njene objave oglasile su se i Olivera i Vanja, Nemenjine majka i sestra, s kojima je pevačica ponovo u odličnim odnosima.

Podsećanja radi, Anastasija i Nemanja Gudelj pre nekoliko dana proslavili su dve godine ljubavi, pa se tim povodom poznati fudbaler oglasio na svom profilu i uz njihovu zajedničku fotografiju napisao emotivnu poruku:

Objava Anastasije Gudelj

– Dve srećne godine! Srećna nam godišnjica, bubiška! Hvala što si najbolja žena na svetu – poručio je Nemanja Anastasiji, a ona mu je odgovorila:


– Muž moj najbolji na svetu! Volim te.

Pored Anastasije, objavu je komentarisala i Ceca koja je ostavila emotikone srca, a pažnju je privukao i komentar Nemanjine sestre Vanje koja je uz opis fotke napisala “Sunce”.

Pročitajte: Javnost u neverici, Suzana Jovanović iznela detalje o razvodu- Rekao mi je da se preselim

Međutim, nova objava na društvenoj mreži Instagram je podgrejala sumnje o Anastasijinoj trudnoći. Gudeljevea supruga je objavila isečak iz crtanog filma “Lion king” i time zaintrigirala mnoge.

Ovde se mali Simba obraća tati u emotivnom dijalogu, a svi su odmah pretpostavili da Anastasija direktno daje signale da čeka dečaka i da će se zvati Lav.

Objava Anastasije Gudelj

Da li ovo ima neke veze sa stvarnošću ili je u pitanju samo slučajnost ostaje da vidimo.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović otkrila šta joj teško pada u Španiji- Oglasio se i Gudelj (video)

Ono što je sigurno jeste da će se njen brat Veljko uskoro po treći put ostvariti u ulozi oca. Njegova supruga Bogdana je ponovo u drugom stanju, a poznati par će dobiti još jednog sina.

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije