Otkrivena najveća tajna Cecine sestre Lidije: Ovo kriju godinama od javnosti

08.04.2024

18:00

By

Cecina sestra Lidija

ATA IMAGES

Lidija Ocokoljić

Cecina sestra Lidija Ocokoljić najveća je podrška folk dive

Cecina sestra Lidija najzaslužnija je za svaki uspeh naše najveće folk dive. O tome i sama Ceca Ražnatović rado i često govori i kako kaže, Lidija je njen anđeo čuvar iz senke i jedna drugoj su najveća podrška.

Cecina sestra Lidija Ocokoljić ne voli da se javno eksponira u medijima

Naime, Cecina sestra Lidija uz pevačicu je i u dobru i u zlu, pa ne čudi što je Cecina deca Veljko i Anastasija doživljavaju kao drugu majku. Veljko je čak istetovirao tetku, a nedavno je ispričao javno da je Lidija majka, a da Cecu doživljava kao oca.

Cecina sestra Lidija

Lidija i CecaATA IMAGES

Međutim, postoji jedan detalj o Lidiji koji do sada niko nije znao. Naime, u pitanju je njen talenat za muziku o kojem ni ona ni Ceca nikada nisu govorile javno, a koji definitivno postoji i izražen je.

Pročitajte i – Duško Tošić napustio vilu na Dedinju u kojoj živi sa Jelenom – Bivši fudbaler je ovde pronašao mir

– Moja sestra, pored toga što je moj anđeo čuvar, je i moj saborac u svemu, pored moje dece i mojih unuka lepotana. Apsolutna mi je podrška. To je već opštepoznato. Neko je ko zaista brine o meni i uvek je bila tu za mene, od privatnog do poslovnog života. Jedino u javnosti nikada nije volela da se eksponira. Ni kada smo bile klinke nije je interesovao javni život, za razliku od mene. Želela sam ovo što danas radim i uživam u tome – ispričala je Ceca o sestri za „Blic“.

Pročitajte i – Nastao ogroman sukob – Ana Nikolić hitno izbačena iz Grandovog studija, ovo je razlog

Cecina sestra Lidija, naime, kaže da je za nju porodica na prvom mestu, kao i da su i Ceca i ona blagoslovene uz veliku familiju:


– Srećna sam što imam toliko veliku porodicu, jer je to blagoslov od Boga. Razumeće me ljudi koji imaju velike porodice o čemu ja govorim. Imamo uzraste svih godina. Samo znam da moja sestra i ja nikada nećemo ostartiti, jer smo stalno u tinejdžerskim danima – objasnila je Cecina sestra Lidija.

IZVOR: Starmagazin/Blic

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije