Nastao ogroman sukob: Ana Nikolić hitno izbačena iz Grandovog studija, ovo je razlog

08.04.2024

09:00

By

Ana Nikolić u ogromnim dugovima

Ata images

Sukob Saše Popovića i Ane Nikolić isplivao na videlo

Pevačica Ana Nikolić je u poslednje vreme u žiži javnosti zbog svog ponašanja. Često se svađa javno sa svojim kolegama i saradnicima.

Sada se kreativni direktor „Granda“, Saša Popović, prisetio prvog susreta sa Nikolićevom, koji i nije bio tako prijatan.

Sukob Saše Popovića i Ane Nikolić isplivao na videlo, on izneo detalje

Naime, on je bio gost jedne emisije u kojoj je govorio o brojnim saradnjama sa velikim imenima muzičke scene, ali i otkrio kako je Anu Nikolić izbacio iz studija.

– Ispričaću vam jednu anegdotu. Bila je 2000. godina ili 2001. godina ne znam tačno kada smo otvorili Grand i radili smo deset albuma odjednom. To je bilo neverovatno. I ja dolazim na termin koji je imala Stoja, ona je tada bila možda i najprodavanija pevačica što se tiče CD i kaseta – prisetio se Popović u emisiji „Show se nastavlja“ i dodao:

Sukob Saše Popovića i Ane Nikolić

Uđem unutra i vidim da Rale radi sa nekom pevačicom koju nikada nisam video. Kažem: ‘Rale ‘ajde da radimo, je l’ si lud, koja je sada ova pevačica ovde?’. Ja njoj kažem: ‘Slušaj ti, daj izađi napolje’.


Pročitajte: Zbog ovoga sve žene lude za Sašom Popovićem- Ni u ludilu ne možete da zamislite o čemu se radi

– Ona izađe iz kabine i ja joj kažem: ‘Ma ko si bre ti?!’. Ona mi kaže da će jednoga dana biti popularna, a ja joj odgovorim: ‘Ti nikada nećeš biti poznata, marš napolje’ – rekao je Popović i dodao da je Nikolićeva posle godinu dana postala poznata.

– Pozvao sam je u Grand šou i ona dolazi i podseća me kako mi je rekla da će biti popularna – prisetio se Popović.

Podsećanja radi, je nedavno na svom Instagram profilu objavila prepisku sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom. Naime, kako se može zaključiti, njihova ćerka Tara trenutno boravi kod oca.

Sukob Saše Popovića i Ane Nikolić

Nikolićeva je ovim potezom javnosti pokazala da stvari između nje i Raste ne funkcionišu ni kada je dete u pitanju.

Pročitajte: Nije mnogo prošlo- Ana i Rasta ponovo u svađi, Nikolićeva iznela stravične optužbe na račun bivšeg (foto)

Ono što je mnoge iznenadilo jeste činjenica da navodno Rasta, Ani dozvoljava da viđa ćerku samo u Centru sa socijalni rad.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije