Osveta se služi hladna: Ana Nikolić otvorila dušu, Rasta joj iz ruku oteo najmilije FOTO

08.02.2023

18:00

By

ana i rasta

Ana i Rasta ponovo u žiži interesovanja, ovo je razlog

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta rastali su se u miru i bez teških reči, ali se njihov odnos vremenom značajno promenio. Tako je intrigantna muzička zvezda svom bivšem mužu nedavno zapretila da će javno izneti sav prljav veš.

Ana i Rasta ponovo u svađi? 

Iako je delovalo da su se strasti malo smirile, Ana se prilikom gostovanja u jednoj emisiji prisetila momenta kada se bivšem mužu ključevima potpisala na auto, pa otkrila da joj se Rasta osvetio tako što joj je iz ruku oteo ono najmilije.

Pročitajte: Nije mnogo prošlo – Ana i Rasta ponovo u svađi, Nikolićeva iznela stravične optužbe na račun bivšeg

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

– E pa ovako, Rasta je glumio kriminalca iz nekih filmova tipa Kum ili već ne znam kog filma.. Šta prvo rade, uzimaju ono do čega ti je najviše stalo: deca, kuče – počela je priču Ana, pa objasnila:

– On je došao u 10 sati ujutru, pre toga ga mesec dana nisam videla, nisam ni znala gde je, nisam ja iz objesti otišla da mu se potpisujem, nisam ni planirala. Da sam planirala ponela bih makaze, ne bih se potpisivala ključevima sat vremena, treba se potpisati ključevima (smeh). Doleteo je kući i oteo mi je kuče. Ja sam posle toga mesec dana sanjala kuči i plakala. To je bila moja kazna – otkrila je Nikolićeva u emisiji „Male stvari”.

Pročitajte: Tragične vesti za Anu i Rastu – Zanemeli od bola, telo pronašla supruga FOTO

ana i rasta


Budući da se u to vreme dosta spekulisalo na koji način su sada već bivši supružnici rešili problem, pevačica ističe da slučaj nije bio prijavljen policiji, te da novčanu kaznu nije platila.

– Ne, pa kakve veze ima policija sa našim ličnim odnosima? Mi smo tada bili u braku, to je bio i moj auto, imam pravo da škrabam po njemu koliko god hoću. Moj auto je stajao ispred tada, mogao je i on da se potpiše na mom autu. Ali nije jer je znao da mene materijalno uopšte ne dotiče, ne zanima me. Ali kuče me zanima jako – tvrdi Ana.

Pročitajte: Ponašanje se otelo kontroli – Pogledajte šta je Ana Nikolić radila nasred ulice, prolaznici u čudu FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели STEFAN (@stefanrasta)

Šansa za njihovo pomirenje ne postoji, a Ana i Rasta u kontaktu su isključivo zbog ćerke Tare.

– Rasta i ja više nikada ne možemo da budemo par jer ja njega sada doživljavam, da ne ispada da vređam sada, kao rođaka da ne kažem sa sela, ali tako daljeg rođaka – pecnula je pevačica.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije