Zbog ovoga sve žene lude za Sašom Popovićem: Ni u ludilu ne možete da zamislite o čemu se radi

07.04.2024

12:00

By

Zdravlje Saše Popovića

Ata images

Saša Popović

Dijeta Saše Popovića je novi recept za vaše telo iz snova 

Dijeta Saše Popovića postala je apsolutni hit među pripadnicama lepšeg pola. Zahvaljujući tajni koju je Saša Popović, kreativni direktor Granda otkrio za javnsot kilogrami se tope kao na vrućoj vatri, nema gladovanja, a zdrave navike postaju svakodnevica.

Dijeta Saše Popovića je idealan način ishrane koji nema nus pojave 

– Uvek se ugojim tokom zime, pa moram na proleće da mršavim. Zimi je vreme slava i praznika, jede se začinjena i teška hrana. Tokom zimskih meseci uglavnom dobijem od dva do pet kilograma. Kada odlučim da smršam, pridržavam se određenog načina ishrane – rekao je Popović.

Dijeta Saše Popovića

Saša Popović/Ata ImagesATA IMAGES

Dijeta Saše Popovića zasnovana je na posebnom meniju, kojeg obavezno morate da se pridržavate. U pitanju je, naime, plan ishrane na koji ćete se lako navići, a nećete gladovati.

Pročitajte i – Fatalna veza urnisala trudnu Katarinu Živković: Jedva se otarasila budale

– Svako jutro pijem kafu, ponekad sa mlekom. To doručkujem, a za ručak mogu da biram između šnicli, grilovane piletine, ribe. Za večeru je uglavnom kombinacija mesa i salate, jaja, a ponekad samo voće i jogurt. Prijaju mi takvi obroci. On dodaje da mu je dovoljno samo dve nedelje dijete da smrša. Uglavnom imam 73 kilograma, ali nekada odem i na 78. Za dve nedelje, koliko se inače hranim na ovaj način, iz gubim tih pet kila. Dovoljno je da 14 dana povedem računa o hrani, skinem višak i to je to. I moja žena Suzana koristi isti program – otkriva Sale i dodaje:

Pročitajte i – Maja Marinković unela nemire u Zagreb: Panterini fanovi spremili pakleni plan

O ishrani Saše Popovića brine i njegova supuga Suzana Jovanović. Ona voli da mu ugađa, pa mu sprema omiljene i zdrave obroke, a kako je jednom prilikom izjavila, isključivo sama ide u nabavku kada kuva za porodicu i to joj predstavlja posebno zadovoljstvo. A koje je to Saletovo omiljeno jelo, čitajte u odvojenoj vesti.


 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije