Stanija konačno priznala sve o udaji: Progovorila o venčanju i luksuznim Asminovim stanovima

13.05.2024

17:00

By

Veza Stanije Dobrojević

Instagram

Instagram

Veza Stanije Dobrojević bila je jedno vreme enigma

Starleta Stanija Dobrojević skoro dva meseca ni reč nije htela da kaže za medije, posebno kada je u pitanju tema veza Stanije Dobrojević. Međutim, sada je rešila da otkrije istinu o ljubavi sa Asminom Durdžićem, zbog koje se našla na stubu srama jer ga je navodno preotela od Aneli Ahmić.

Veza Stanije Dobrojević zanima javnost širom regiona

Starleta je sada pak iznela sve detalje koji se tiču teme veza Stanije Dobrojević, a kako je sada bila i te kako otvorena, izgleda će uskoro da stane na ludi kamen, pa svi bruje o tome da se udaje Stanija Dobrojević.

Veza Stanije Dobrojević

Stanija i Asmininstagram

Ne sumnjam više u Asmina, ali sam se plašila šta će biti, da li će biti suočavanja, plašila sam se da neće biti na klupici i da će se pomiriti. Ja nisam sumnjala da će on to uraditi ali sam rekla kako god bude moram da se nosim sa tim. On je isto trpeo medijski linč, kad su ga uhvatili u mašinu bilo mi je jako smešno, jer ja njemu da sam govorila kako to funkcioniše on ne bi mogao sam da se nauči – izjavila je Stanija koju porodica Asmina Durdžića jedino priznaje za snajku.

Pročitajte i – Iva Štrljić dokazala da nije razmažena jedinica – Glumica se pokazala na delu

Na pitanje da li je istina da Asmin zida neke stambene jedinice i da će biti na njeno ime, starleta je ostala zagonetna: 

Pročitajte i – Marina Visković prvi put javno o ozbiljnom zdravstvenom problemu – Borba je teška, terapije su neizbežne

– Dok god se ovo ne završi ja ne mogu da se opustim. Ja ne želim te planove da otkrivam i bolje je da ćutim. On nije želeo sada da se eksponiram, on je previše surov sa svima kao i sa medijima. Ja sam totalno suprotna pa je možda dobro što postoji taj balans – iskrena je bila starleta povodom dileme u kom je stadijumu veza Stanije Dobrojević.


IZVOR: Starmagazin/Pink

SLIKE: INSTAGRAM

Još iz kategorije