Marina Visković prvi put javno o ozbiljnom zdravstvenom problemu: Borba je teška, terapije su neizbežne

13.05.2024

15:00

By

Bolest Marine Visković

Instagram

Bolest Marine Visković zadavala joj je muke

Kako je sama priznala, pevačica Marina Visković pregurala je težak životni period kada njeno zdravstveno stanje nimalo nije bilo dobro.

Bolest Marine Visković pevačica je uz terapije uspela da drži pod kontrolom

Uprkos tome što je naširoko poznata po zdravom načinu života, ishrani i redovnim treninzima koji su njena rutina, pevačica se suočila sa ozbiljnim zdravstvenim poteškoćama, posebno sa šećernom bolešću i insulinskom rezistencijom, međutim, uz terapije uspela je da prevaziđe izazove i bolest Marine Visković nije je sprečilo da se svojim aktivnostima vrati sa još većim entuzijazmom.

 

 

 

Boolest Marine Visković Iako o tome nije želela preterano da govori u javnosti, sada je u jednom intervjuu podelila svoje iskustvo ističući značaj zdravog načina života i očuvanja, kako fizičkog, tako i mentalnog zdravlja. Marina je naglasila da je ključ balans između zdrave ishrane, kvalitetnog sna i treninga.


Pročitajte i – Izbačena iz Elite pa saznala tragične vesti – Brat rijaliti učesnice pronađen mrtav, porodica zavijena u crno

-Ja sam sportski tip, ceo život treniram, ali imala sam neke zdravstvene probleme, poteškoće. Sada je sve to sređeno i došli smo do ovog rezultata.Terapije su ključna stvar. Sa svojim pratiocima sam već podelila mnogo toga što se tiče šećera, insulinske rezistencije i tih nekih simptomatičnih stvari za današnjicu – rekla je na temu bolest Marine Visković i dodala:

Bolest Marine Visković

– Slažem se da ne treba komentarisati ničiji fizički izgled, ali mnogo znači zdrav način života. Trudim se da pravim neki balans, da se hranim zdravo, da imam dobar san, da treniram jako i u svemu tome vidim zadovoljstvo, radim stvari u kojima uživam i drago mi je da se to vidi – rotvorila je dušu za Pink, pa se osvrnula na ljubavni život koji je svima interesantna tema.

Pročitajte i – Evo kako je izgledalo tajno venčanje Sergeja Trifunovića – Mladoženju do sada nismo videli u ovakvom izdanju, a o mladinoj venčanici ne prestaje da se priča

 

– Moj pogled na to se promenio. Uvek sam pričala da ne želim, ali možda sam ove godine prvi put poželela. Poželela sam da nađem tu svoju drugu polovinu, to je vrlo značajno za mene, jer sam uvek od toga bežala. Videćemo šta će se dešavati, sigurna sam da su ova i naredna godina moje. Predugo sam sama, prirodno je da se to pojavi, ali naravno, neću biti očajna ako se ne pojavi. Super mi je samoj sa sobom, nikad mi nije dosadno, dani su mi ispunjeni i imam veliku sreću i privilegiju da imam fenomenalne prijatelje – rekla je pevačica.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram/Tv pink printscreen

Još iz kategorije