Udaje se Stanija Dobrojević: Mladoženja se hvali na sva usta, a tek da vidite ko je on

02.04.2024

15:04

By

Udaje se Stanija Dobrojević

Instagram

Instagram

Udaje se Stanija Dobrojević, sprema se svadba veka

Ako je verovati objavama na Instagramu Asmina Durdžića, udaje se Stanija Dobrojević. Naime, on je na svom nalogu objavio da su uveliko u toku pripreme za svadbu veka. Stanija se, međutim, ovim povodom još uvek nije oglasila.

Udaje se Stanija Dobrojević, veselje se organizuje i u Srbiji, i u Americi

Naime, Asmin je sve svoje pratioce obavestio da ga ovih dana nema na mrežama jer je okupiran obavezama oko pripreme veselja budući da, kako on tvrdi, udaje se Stanija Dobrojević i to izgleda za njega. A kako njegova porodica samo Staniju priznaje za snajku, onda je to, po svoj prilici, rešena stvar.

Udaje se Stanija Dobrojević

InstagramInstagram

Niko mi nije hakovao profil. Nego… Spremam svadbu, pa sam se malo ugasio. Mnogo posla oko svadbe, ima da bude najjača u Evropi i na Floridi – napisao je Asmin na svom Instagram storiju i tako ostavio javnost u šoku budući da Stanija nije priznala ni da se pomirila sa njim.

Pročitajte i – Javnost u neverici, Suzana Jovanović iznela detalje o razvodu – Rekao mi je da se preselim

Podsećanja radi, Asmin je izjavio Staniji ljubav javno pre nekoliko dana, a takođe se hvalio i da joj je za rođendan poklonio skupoceni auto i sat marke „roleks“.

Pročitajte i – Milena Kačavenda jeca na sav glas zbog majke – Putuj mirno, mi ćemo biti dobro

– Život nas je spojio sasvim slučajno i od tog trenutka ništa više nije kao što je bilo pre. Sada znam zbog čega živim, sada znam šta je to pravi život. Imam samo jednu želju, a ta želja si ti. Ovog dana biću tvoja senka i trudiću se da sve bude po tvojoj volji – napisao je Asmin, pa dodao:


Udaje se Stanija Dobrojević

Svaka tvoja reč, moja je zapovest i dužnost. Volim te i to mi predstavlja pravo zadovoljstvo. Ljubav u očima, radost u srcu i sreća u ruci, to je sve što želim da imaš u budućnosti. Srećan ti rođendan, ljubavi – poručio je Asmin i objavio Stanijinu fotografiju na kojoj starleta pozora ispred prelepog buketa.

Podsetimo, spekulisalo se da se Stanija tajno udala, ali do toga tada ipak nije došlo.

Još iz kategorije