Marko ostaje u pritvoru: Luna van sebe, i deca se uznemirila

14.05.2024

11:06

By

Luna Đogani u panici

Bojan Vuković

Luna Đogani

Luna Đogani u panici, javili joj da će Marko ostati u pritvoru

Suprug Lune Đogani, Marko Miljković, zbog niza incidenata sa komšijama na Bežanijskoj kosi, a zatim i u policijskoj stanici, zadržan je sinoć u pritvoru, te ne čudi što je Luna Đogani u panici. Ona je sada sa decom i majkom Anabelom, ali se toliko uplašila da ne može da dođe sebi, o čemu bruje svi domaći mediji.

Luna Đogani u panici, ni majka Anabela ne može da je smiri

Za sada se još uvek nagađa da li će Miljković ostati u pritvoru i nakon što prođe 48 sati koliko mu je već određeno zadržavanje, pa nema dileme zbog čega je Luna Đogani u panici, a kako prenose mediji, njenu uznemirenost osetile su i njene ćerkice Mia i Lana, te je već dovoljno složena situacija dodatno otežana.

Luna Đogani u panici

Podsetimo, Luna je kukala i plakala na sav glas u momentu kada su pripadnici MUP-a odvodili Miljkovića, prvo u Urgentni centar jer je imao povrede, a kasnije i u policiju gde je zadržan, a sada se spekuliše da će mu dodatno produžiti pritvor, pa je Luna Đogani u panici još i više.

Pročitajte i – Luna u suzama – Marko Miljković nakon hapšenja završio u duševnoj bolnici, ovo su detalji

Sa pobednicom „Zadruge 2“ cele je noći bio njen otac, Gagi Đogani, koji joj je velika podrška u ovim trenucima nakon hapšenja Marka Miljkovića, kao i majka Anabela Atijas s kojom je sve vreme na vezi. On je odmah po izbijanju svađe došao u Lunin i Markov porodični dom na Bežanijskoj kosi u kom ona živi sa Markom i ćerkama Mijom i Lanom, da bi je kasnije odveo u svoj stan, gde se ona i sada nalazi sa ćerkama.

Pročitajte i – Oglasio se otac Anđelke Prpić – Evo kako je reagovao na zeta koji je glumici bio kum

Podsetimo, bivši rijaliti učesnik je, kako je navelo Treće osnovno javno tužilaštvo, zadržan u policijskoj stanici jer je pretio policijskim službenicima i vređao ih, oglušavajući se o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na policijskog službenika. Njemu je određeno zadržavanje 48 sati u pritvoru.


 

IZVOR: Starmagazin/Informer

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije