Luna Đogani ovo više ne može da drži u sebi, priznala sve probleme: Marko me je mnogo poremetio

01.04.2024

13:04

By

Luna Đogani se žali na Marka

Bojan Vuković

Luna Đogani se žali na Marka, tvrdi da je zbog njega propustila mnogo

Luna Đogani i Marko Miljković imaju skladan brak i uživaju sa ćerkicama Mijom i Lanom. Nakon turbulencija u rijalitiju, oni su sredili život i jako im je lepo. Međutim, i u njihovoj idili ima problema, o čemu je Luna nedavno govorila za medije, te priznala da više nisu zaljubljeni. Verovali ili ne, i Luna Đogani se žali na Marka, ali to nikako ne umanjuje njihovu ljubav.

Luna Đogani se žali na Marka, kaže da joj je on sabotirao sve o čemu je maštala

 Ostvarila sam svoje snove. Nisam planirala da budem mlada mama, da se udam tako rano i imam decu. Mislila sam da će to da bude posle tridesete, ali onda se pojavio Marko i srušio sve moje snove – rekla je Luna i dodala:

Luna Đogani se žali na Marka

– Drago mi je da ću sutra kada porastu da im budem i majka i prijatelj, kao moja mama i ja. Drago mi je, lakše je kada si mlad, imaš više živaca i strpljenja i sada mi je drago i ne bih ništa menjala – istakla je Đoganijeva koja ne krije da nije lako sa dvoje dece, ali i da je porodica na okupu oduvek bio njen san, kao i da bude roditelj.

Pročitajte i – Jana Todorović prošla kroz pakao – Tukao je ćerku, a ja sam morala da pevam pored

 Nije lako organizovati se sa dvoje male dece. Jedino kada je starija ćerkica u vrtiću, a ima ko da čuva mlađu. Ume da bude haotično i teško, da ne pričamo šarene laži, ali svakako nešto najlepše što jedna žena može da iskusi – objašnjava ona.

Pročitajte i – Prevare su trajale godinama – Haris Džinović nije štedeo Melinu – Progovorio otvoreno o svemu, a onda pomenuo i sina

 Iživela sam se dosta, i izlazila i prošla svega i svačega jedino što planiram kada one porastu je da otputujem na neke destinacije koje nisam videla, malo mi fali moje vreme i tišina, ali onda mi fale deca i to je tako – iskrena je Luna.


IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije