Šuškalo se mnogo toga o njima: Luna sada sve priznala javno – Marko i ja više nismo zaljubljeni

21.02.2024

10:02

By

Luna Đogani u panici

Bojan Vuković

Luna Đogani

Ljubav Lune i Marka je od prvog dana na ispitu

Bivša rijaliti učesnica Luna Đogani i takođe bivši rijaliti igrač Marko Miljković od prvog dana kada su postali par postali su interesantni javnosti. Međutim, ljubav Lune i Marka je stalno pod budnim okom javnosti a često se spkulisalo i o njihovim svađama, raskidima i pomirenjima.

Ljubav Lune i Marka stalno intrigira javnost

I taman kada svi misle da je sve potama kod ovog ljubavnog para ispliva neka nova informacija o nekoj njihovoj novoj svađi i svi odmah slute na razlaz ovog para. Ne malo puta u meidjima je do sada isplivavala neka takva informacija te se upravo zbog toga čini da je ljubav Lune i Marka stalno na nekom ispizu i da intrigira javnost.

Ljubav Lune i Marka

Luna i MarkoBojan Vuković

Trenutna situacija u životu ovog para koji ima i dve ćerke deluje skladno, a na pitanje o tome kako je nedavno bio Dan zaljubljenih te kako su ga proslavili Luna je dala odgovor koji je iznenadio mnoge.

– Mi više nismo zaljubljeni, prošao je odavno taj stadijum, ne slavimo taj dan, već je fokus na našoj porodici, na deci. Bili smo u Sokobanji, uživali smo tih četiri dana. To je prvi naš put sa naše dvoje dece. Svakako je bilo prelepo. Šetali smo, jeli, spavali, kupali se… – odgovorila je ona za „Blic“.

Pročitajte i: Najteži dani za Frana Pujasa: Sav u podlivima, zdravstveno stanje mu je u opasnosti

Luna se osvrnula na to i kakva je kao majka kao i koliko joj prijaju odmori sa ćerkama.


Ljubav Lune i Marka

– Umem da budem stroga, moram. Neke granice moraju da postoje, ne mogu da pustim baš sve da bude kako ona želi, pričam o Miji, beba je mala. Umem da se naljutim, mene najviše sluša, kod mene nema zezanja – rekla je ona u razgovoru za pomenuti mediji i dodala:

Pročitajte i: Jelena Radanović trudna? Na dan svadbenog veselja Sloba i njegova žena progovorili o prinovi

– Ja znam da više ne idem na odmor, za mene je odmor davno završen. Sada idem zbog dece, da one idu na čist vazduh, da plivaju, da promene okolinu, u tome uživam. Sad odmor kao odmor dok su one male zaista ne postoji, da sada kao ja ležim i odmaram, ne. Ali prija mi promena, dobar hotel, dobro društvo…

IZVOR: Blic

Još iz kategorije